Aroi Thai Food, Oostvoorne

Bestel online


verkoopwagen Aroi Thai Food in de avond


Maak kennis met de authentieke Thaise keuken van Aroi Thai Food, ‘thuis’ in het pittoreske Oostvoorne en op woensdagen aan te treffen in het levendige Rockanje. Onze medewerkers staan donderdag tot en met zondag klaar om uw smaakpapillen te verrassen. Bezoek onze winkel en geniet van vers bereide Thaise snacks, dagelijkse soepen en traditionele maaltijden.


catering buffet Aroi Thai Food


Begin uw dag met een zoete verleiding: onze echte Aziatische Bubble Tea in de unieke smaak Matcha Latte. Kom gedurende de dag en avond terug voor onze kenmerkende gerechten zoals de Phad Kai Med Mamuang – kip met groenten in een smakelijke saus, geserveerd met rijst of Thaise nasi. Onze gerechten kunt u warm meenemen om direct te consumeren of koud voor later, makkelijk te verwarmen in uw eigen keuken.


chef kok bij Aroi Thai Food


Aroi Thai Food is niet alleen smaak, het is ook een ervaring! Het is uw kans om de echte Thaise keuken te proeven, van de pittige smaken tot niet zo pikante voor de wat milder geprefereerde smaakpaletten. We blijven trouw aan onze roots: eeuwenoude recepten, vers bereid met de beste ingrediënten en snel gekoeld en verpakt voor het behoud van kwaliteit.


Thaise pikante saus Aroi Thai Food


Catering Contact

Meer in Zuid Holland
Vandaag geopend 12:00 - 20:00
Aroi Thai Food
Stationsweg 31
3233 CR Oostvoorne
Zuid Holland
0181 783 999
info@aroithaifood.nl
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00 - 18:00
Donderdag 12:00 - 20:00
Vrijdag 12:00 - 20:00
Zaterdag 12:00 - 20:00
Zondag 12:00 - 20:00
Reviews op Google
 • Kleine Smurf
  Kleine Smurf
  5/5

  Op vakantie en eten afgehaald in rockanje, was heerlijk en ruime portie samen met de kipsaté, drie flinke stokjes, heerlijke groente ook, niet helemaal plat gekookt maar met bite

 • Hans Vermeer
  Hans Vermeer
  5/5

  Lekkerste Thai Food ooit gegeten, en alles keurig verzorgd, hulde en tot gauw!!

 • Wessel G
  Wessel G
  4/5

  Was erg lekker, zeker een aanrader. Eten was goed warm en niet te pittig wat je regelmatig tegenkomt. De aanduidingen waren duidelijk van hoe pittig elk gerecht was en dit was ook goed te merken in de gerechten.

 • N.Z.C
  N.Z.C
  4/5

  Alles in de zaak zag er schoon uit. En het eten wat lekker. 👌👌👌

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.