€€ €€€€

Beach West, Rockanje

Je bent van harte welkom voor een moment van ontspanning met een kop koffie en een stuk taart, maar ook voor een heerlijke lunch of een uitgebreid diner. Bij ons zit je altijd goed!

Het team van Beach West is gemotiveerd en steekt de handen uit de mouwen. Onze koks bereiden heerlijke gerechten en onze bediening staat jou met een glimlach te woord.

Een fijne sfeer, een warm interieur en eindeloze gastvrijheid. Wij zijn trots op ons restaurant en de tevredenheid van onze klanten is onze eerste prioriteit.
Wanneer kom jij bij ons langs?

In de omgeving van Beach West zijn er al tal van activiteiten, zoals fietsen en wandelen door de duinen. Daar krijg je zeker trek van!


Meer over onsOns menu

Bij Beach West heb je een ruime keuze uit verschillende gerechten. Wij hebben een lunchkaart en wij serveren drie gangen tijdens het diner. Op onze menukaart vind je ook hapjes en een divers assortiment aan dranken.

De samenstelling van ons menu wisselt per seizoen. Onze koks werken zoveel mogelijk met verse producten van het seizoen. Al onze gerechten worden vers bereid om op deze manier de optimale smaak te behouden.

Nieuwsgierig geworden? Wil je onze menukaart alvast bekijken? Het water loopt je gegarandeerd in de mond.

Klik hier beneden voor onze menukaart.


Onze menukaartEvenementen

Trouw locatie

Bedrijven

Meer in Zuid Holland
Vandaag geopend 11:00 - 21:00
Beach West
Tweede Slag 7
3235 CR Rockanje
Zuid Holland
0181 407 524
info@beachwest.nl
Openingstijden
Maandag 11:00 - 21:00
Dinsdag 11:00 - 21:00
Woensdag 11:00 - 21:00
Donderdag 11:00 - 21:00
Vrijdag 11:00 - 21:00
Zaterdag 11:00 - 21:00
Zondag 11:00 - 21:00
Reviews op Google
 • E. v. Leeuwen
  E. v. Leeuwen
  4/5

  Lekker gegeten zaterdag, er werd zorg besteed aan de presentatie, prima bediening, aansprekend interieur, veel zitplaats binnen en buiten en praktische ligging aan parkeerplaats en de duinen.

 • WTP76
  WTP76
  4/5

  Goed gegeten! Angus hamburger was wel rauw van binnen. Dus wil je heb doorbakken hebben, wel aangeven. Mosselen waren goed op smaak en kindermenu is prima.

 • Dennis Hilbelink
  Dennis Hilbelink
  4/5

  Lekker gegeten hier. Niks mis mee, goed eten voor een goede prijs.

 • Linda Kok - Groenendaal
  Linda Kok - Groenendaal
  5/5

  Leuke tent en vriendelijk personeel! Lekker gegeten en de prijzen zijn een stuk beter dan bij de 2 tenten op het strand.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.