Berg & Berg Rockanje, Rockanje

Wij zijn Berg&Berg: jouw binnenhuisadviseur in uw regio.

We verwelkomen je graag weer voor het waarmaken van jouw woondromen. Ben je op zoek naar persoonlijk interieuradvies? Kom langs of maak een persoonlijke afspraak. We helpen je graag in de winkel óf komen bij je thuis. We helpen je volgens de richtlijnen, in de omgeving die jij prettig vindt. Maak direct online een afspraak, bel of mail ons voor jouw persoonlijke interieuradvies. Ook nu geven we je de zekerheid die je van ons gewend bent. Samen creëren we het ultieme thuisgevoel, want dat gunnen we iedereen!


Onze 7 zekerheden: 

 

Altijd een luisterend oor

Of je nu nieuwe gordijnen zoekt of toe bent aan een complete make-over van je interieur, we bieden jou een luisterend oor zodat we je kunnen voorzien van een persoonlijk interieuradvies.


 

Verrassend advies

Bij ons interieuradvies houden wij niet alleen rekening met wat mooi is, maar ook met een perfect eindresultaat. We denken daarom ook aan zaken waar je zelf niet aan hebt gedacht.


 

Alleen de beste merken

Als je een keuze hebt gemaakt dan is het wel zo fijn als je er zeker van kunt zijn dat iets ook echt goed is. Daarom werkt Jouw Binnenhuisadviseur alleen met de beste merken.


 

100% maatwerk voor jou

Als het om de perfecte aankleding van je interieur gaat, is eigenlijk alles maatwerk. Daarom komen we alles tot in detail opmeten en wordt elk product door op maat gemaakt.


 

Uitgebreide garanties

Kies je voor een product van Jouw Binnenhuisadviseur, dan weet je zeker dat je niet alleen bij de aanschaf het allerbeste kiest, maar ook naderhand altijd bij ons terecht kunt.


 

Zichtbaar vakmanschap

We bieden precies wat past bij jouw woonsituatie, of je nu kiest voor een van onze all-in services of voor een kleine aanpassing aan je interieur.


 

Afspraak is afspraak

Bij ons geen addertjes onder het gras, geen bijkomende kosten, geen kosten achteraf: gewoon de prijs die we met elkaar afspreken. Bij ons geldt: afspraak is afspraak.


Advies

Collecties

Inspiratie

Blog

Acties


Graag adviseren de interieuradviseurs van Berg&Berg jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij je de zekerheid van de beste koop. Loop gewoon eens binnen in onze winkel en laat je inspireren, of maak een afspraak zodat we samen alle tijd hebben voor een goed (advies)gesprek.

 

Afspraak maken

Meer in Zuid Holland
Vandaag geopend 09:00 - 17:30
Berg & Berg Rockanje
Molendijk 2
3235 XG Rockanje
Zuid Holland
0181 402 146
Openingstijden
Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag Gesloten
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 16:00
Zondag Gesloten
Reviews op Google
 • petra o'neill
  petra o'neill
  4/5

  Mooi assortiment. Prima verkoopster met veel kennis van zaken. Zij kwam direct met een oplossing voor ons, terwijl 2 andere goede bedrijven ons alleen maar vertelden, dat wat wij wilden niet mogelijk is en geen oplossing boden. Ze komen het nu opmeten en als de rest net zo goed is als onze indruk, krijgen zij zeker 5 sterren tot dan 4..

 • Peter Buurman
  Peter Buurman
  5/5

  Nieuwe zonwering gekocht afgelopen zomer, excellente service, uiterst vakkundig en snel geïnstalleerd, uitstekende nazorg ook! Klasse!

 • Hans De Korte
  Hans De Korte
  4/5

  Mooie zaak. Zeer uitgebreid assortiment. Vriendelijk personeel.

 • Mariet Verhoeks
  Mariet Verhoeks
  5/5

  Mooie spullen, goed advies en prima service. Aanrader!

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.