Havana Beachclub Rockanje in omgeving Rockanje, Zuid Holland
€€ €€€€

Havana Beachclub Rockanje, Rockanje

De perfecte plek om samen van het strand te genieten.Beachclub Havana is gelegen op het strand van Rockanje op een fantastische locatie net over de duinen!

In onze Beachclub kan je uitstekend en betaalbaar eten, drinken en relaxen terwijl je geniet van het leven op het strand.

Ook binnen komt u ogen tekort, we hebben namelijk gekozen voor een heerlijk relaxe beach uitstraling uitstraling. Hierdoor hopen wij dat onze gasten bij binnenkomst al beginnen met ontspannen.Menukaart

ReserverenBorrel, Bruiloft of Besrijfsfeest?

Een borrel, Bruiloften, private dining en (bedrijfs)feesten: het kan allemaal bij Beachclub Havana.
De Beachclub is geheel of gedeeltelijk af te huren. Ook is het mogelijk om activiteiten op het strand te laten organiseren. Hierdoor is Beachclub Havana uitermate geschikt voor borrels, bruiloften en bedrijfevenementen.

Lees meer

FeestenOver ons

Locatie


Meer in Zuid Holland
Vandaag geopend 11:00 - 21:00
Havana Beachclub Rockanje
Swinsedreef 26
3235 AR Rockanje
Zuid Holland
0181 402 276
info@havana.nl
Openingstijden
Maandag 11:00 - 21:00
Dinsdag 11:00 - 21:00
Woensdag 11:00 - 21:00
Donderdag 11:00 - 21:00
Vrijdag 11:00 - 21:00
Zaterdag 11:00 - 21:00
Zondag 11:00 - 21:00
Reviews op Google
 • Jan Verstraeten
  Jan Verstraeten
  5/5

  Lekker eten, heel vriendelijke bediening, mooie omgeving en dat alles tegen een heel scherpe prijs. Ik kom nog s terug

 • Marco de Jong
  Marco de Jong
  3/5

  Precies wat je verwacht van een Beachclub: ontspanning, gezelligheid, lekker muziekje en een mooi groot verhoogd terras aan het strand, met uitzicht op de zee. Personeel is er altijd vriendelijk, al leken ze dit keer wat onderbezet, waardoor we wat langer moesten wachten op onze drankjes. Jammer eigenlijk want de rosé die ze schonken was geweldig echt. Snacks konden we niet bestellen omdat dan de keuken overbelast zou raken (!?) omdat ze richting diner tijd gingen. Het aangeboden alternatief: de Foccacia was overigens lekker! Ook het diner: de Fish & Chips beviel ons prima en was vooral veel ook, we kregen het niet eens op. Maar al met al weer een leuke ervaring ook en zéker een bezoekje waard.

 • Jeroen van der Ploeg
  Jeroen van der Ploeg
  4/5

  Leuke strandtent met goed eten en lekkere cocktails. Vanaf het terras mooi uitzicht op zonsondergang. Beetje jammer van de snuivende jongeren op het toilet, maar goed coke staat dan ook niet op de kaart ;)

 • Vincent Hoogendam
  Vincent Hoogendam
  4/5

  Heerlijke lunch gehad. Het was aardig druk maar gelukkig nog een plekje kunnen vinden.

 • E. v. Leeuwen
  E. v. Leeuwen
  4/5

  Leuke strandtent, sfeervol. Overal relax bankjes en hoekjes gecreëerd, heel chill. Het was gisterenavond nog niet super druk, daardoor was het tempo waarin wij werden bediend nog goed, maar bij drukte hebben ze hier echt een uitdaging. Vriendelijk personeel. Het eten was prima en de iced coffee en salted caramel parfait waren echt super jammie!!

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.