Kleijn Tweewielers, Hoek van Holland

Fietsen

Fietsaccessoires

Fietsonderdelen

Fietskleding


Giant Store Kleijn Tweewielers


Bent u op zoek naar een betrouwbare en gespecialiseerde fietsenwinkel? Dan bent u bij Kleijn Tweewielers aan het juiste adres! Opgericht in 2012 door de broers Stephan en Herman Kleijn, hebben wij ons inmiddels ontwikkeld tot een gevestigde naam in De Lier en Hoek van Holland en omstreken. Met ruim 10 jaar ervaring in de branche weten wij als geen ander waar wij het over hebben en kunnen wij u uitstekend adviseren bij het maken van de juiste keuze voor uw nieuwe fiets.


Giant Store Kleijn Tweewielers


Werkplaats

Fietsverhuur

Fiets lease


Kleijn Tweewielers, fiets werkplaats


Bij Kleijn Tweewielers hebben we gekozen voor het Giant store concept, waarbij we een grote collectie van het merk Giant in onze winkels hebben staan. Maar ook voor andere merken zoals Santos, QWIC, BSP en Velodeville bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben een breed assortiment aan fietsen, fietsonderdelen en fietsaccessoires. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en bieden u ook een uitstekende service na de aankoop. Kom gerust langs in onze winkel in De Lier of Hoek van Holland en ontdek ons assortiment!


Contact


Fiets of e-bike huren? Of op zoek om een nieuwe fiets te kopen?

Meer in Zuid Holland
Dinsdag geopend 08:00 - 17:30
Kleijn Tweewielers
Prins Hendrikstraat 241
3151 AJ Hoek van Holland
Zuid Holland
0174 382 318
hvh@kleijntweewielers.nl
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 08:00 - 17:30
Woensdag 08:00 - 17:30
Donderdag 08:00 - 17:30
Vrijdag 08:00 - 17:30
Zaterdag 08:00 - 16:00
Zondag Gesloten
Reviews op Google
 • Ramses Draak
  Ramses Draak
  5/5

  Dit bedrijf, de eigenaar (die ontzettend aardige meneer met het" korte kapsel") zijn eigenlijk té goed en té groot in service voor Hoek van Holland. Wat een geweldig bedrijf. Eerlijk, hardwerkend, meedenkend, service gericht zeer klantvriendelijk en ongelofelijk attent. Al verhuis ik naar Groningen dan nog kom ik hier terug. WOW. Wat een top bedrijf. En nee, ik sta niet op de loonlijst en heb ook geen aandelen,. Maar ik wou dat ik ze had!

 • Lynda R. Graham
  Lynda R. Graham
  5/5

  Sinds we hier wonen komen we al bij Kleijn. Stefan staat altijd voor ons klaar, ook als de fiets niet bij hem vandaan komt. Kom weleens voor een 2de-handsje en ook daar krijg ik gewoon eerlijk een advies in. Nu kwam ik eens voor een nieuwe. Proefritje was geen probleem, wederom eerlijk advies en met een gerust hart (verzekering/onderhoud) vertrouw ik dat weer toe aan Stefan en zijn team. Bedankt voor de no-nonsens aanpak. ♡

 • Marja Amsterdam
  Marja Amsterdam
  5/5

  Wat een ongelooflijke goede service. Tweede hands e-bike gekocht. Bij ophalen een grotere batterij gekregen. Blijkt na een week de motor stuk te zijn. Leenfiets meegekregen en motor werd vervangen. Een zaak om zeker terug te komen!

 • Brigitte Ende-wachter
  Brigitte Ende-wachter
  5/5

  Na dagen op internet naar het perfecte fiets te zoeken, bleef ik maar onzeker. Ik miste toch een persoonlijk advies. Na een telefoontje met Giant Store Kleijn Tweewielers Hoek van Holland waarin ik uitgelegd had aan wat mijn nieuwe fiets moet voldoen, kon ik de volgende dag al één proefrit komen doen. Fiets stond voor de deur klaar, was perfect op mijn grote al ingesteld en had alles wat ik wilde! Ze waren super behulpzaam en echt klantvriendelijk. Geen vraag was hun te veel en ze hebben alles perfect uitgelegd. Na mijn proefrit was ik helemaal blij en ik wilde mijn fiets natuurlijk gelijk mee nemen. Het was absoluut geen probleem. Mijn nieuwe Giant heeft een super vriendelijke medewerker in de computer registreert. Ik ben ontzettend blij dat ik opgebeld had en geniet elke dag van mijn Giant. Hartelijk bedankt aan de bekwaam en vriendelijke medewerker van Giant Store Kleijn Tweewielers Hoek van Holland

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.