Restaurant Basta, Stellendam

Inspired by you, created by us.


Ons menu

Onze wijnen


Restaurant Basta, voor exclusieve wijnen en shared dining

Geniet bij Basta van de unieke smaakbeleving van onze Nikkei keuken. Het vernieuwde hippe restaurant gelegen aan de jachthaven van Stellendam opende op 25 mei 2022 haar deuren. Een verrassende combinatie van Japans en Zuid-Amerikaans eten. Overheerlijke sushi, Iberico ribs of toch een Oester? Het is er allemaal. Met uitzicht over de jachthaven kunt u optimaal genieten van ons ‘Shared dining’ concept in het restaurant of op ons terras. Naast onze heerlijke gerechten kunt u genieten van onze uitgebreide wijn- en cocktailkaart.


Over Basta


Restaurant Basta Stellendam Voor overheerlijke sushi en een verrassende combinatie van Japans en Zuid Amerikaans eten Genieten met een uitgebreide menukaart bij Resetaurant Basta


Geniet binnen in ons restaurant van een overheerlijke selectie aan shared dining gerechten in combinatie met onze exclusieve wijnen en smaakvolle cocktails. Binnen ons het restaurant vind u onze unieke privé ruimte, geschikt voor de leukste feesten en partijen. In de zomerdagen kunt u plaats nemen op ons vernieuwde terras met maar liefst 200 zitplaatsen. De ultieme plek om lekker in de zon te genieten van alles wat Basta te bieden heeft.


Overheerlijke sushi, Iberico ribs of toch een Oeste bij Restaurant Basta Restaurant Basta Stellendam voor een overheerlijke selectie aan shared dining


Verken de Deltahaven en ervaar de unieke sfeer van Basta.


Contact

Meer in Zuid Holland
Vandaag geopend 12:00 - 00:00
Restaurant Basta
Deltahaven 69
3251 LC Stellendam
Zuid Holland
0187 663 391
info@bastastellendam.com
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00 - 23:00
Donderdag 12:00 - 23:00
Vrijdag 12:00 - 00:00
Zaterdag 12:00 - 00:00
Zondag 12:00 - 23:00
Reviews op Google
 • Michel
  Michel
  5/5

  Leuke middag gehad. Locatie aan de haven is vooral in de zomer erg leuk. We hebben (te) veel verschillende gerechten gegeten. Sushi maken is een vak apart, maar die is hier goed en kan ik aanbevelen.

 • Charlotte van der Schoor
  Charlotte van der Schoor
  4/5

  Het restaurant is binnen prachtig, sfeervol en modern. De donkere, rommelige parkeerplaats doet het restaurant een beetje te niet. De muziek was binnen af en aan te horen, soms hard - soms zacht, wat een beetje storend was omdat de rumoer dan de overhand nam. Het eten is buitengewoon goed, smaakvol met goede porties. Naar ons inzien het lekkerste eten op Goeree-Overflakkee en met zorg bereidt. De eerste keer dat we kwamen eten was ook de service buitengewoon goed, de jongedame was heel alert, attent en meedenkend. De jongeman die we deze keer hadden, was vaak lang afwezig, niet alert op de gasten om hem heen of aan de klets met voor hem bekenden. Eenmaal aan de tafel was hij wel vriendelijk en vlot. Al met al komen we hier (weer) graag terug voor een fijne avond uit.

 • Wytze de Jong
  Wytze de Jong
  5/5

  .Niet gegeten maar wel diverse keren een biertje gedronken met vrienden. Prima sfeertje!

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.