Slagerij Wageveld, Oostvoorne

Bestellen


Barbecue pakketten bij Slagerij Traiteur Edward Wageveld Oostvoorne


Verken de ultieme smaken bij Slagerij Traiteur Edward Wageveld. Wij staan voor niets minder dan het allerbeste; heerlijk vers vlees, ambachtelijk bereide maaltijden en smaakvolle vleeswaren, bereid met toewijding en passie. Ons team van vakmensen werkt continu aan het perfectioneren van onze producten, gebruik makend van alleen de fijnste ingrediënten en kwaliteitsvlees. Bovendien komt ons vlees van boerderijen uit de streek, en is het dus altijd scharrelkwaliteit.


Overheerlijke vers bereide maaltijden bij Slagerij Traiteur Edward Wageveld Oostvoorne


Ons scharrelvlees is van topkwaliteit. Het wordt geproduceerd door Capelin varkens die opgroeien in de bergen van Zuid Frankrijk. De varkens hebben de ruimte om te snuffelen en te spelen in het stro, krijgen frisse lucht, hebben een natuurlijk dag- en nachtritme en worden grootgebracht bij boeren die respect en liefde hebben voor het vak.


Catering volledig verzorgt door Slagerij Traiteur Edward Wageveld Oostvoorne


Onze scharrelkip is toegankelijk, vertrouwd en vol van smaak. Het is een stuk vlees met een stevige en malse structuur, vol smaak en tegen een betaalbare prijs. Onze scharrelkip biedt een uniek, Hollands en bewust alternatief voor kippenvlees.


Slagerij Traiteur Edward Wageveld Oostvoorne voor scharrelvlees van topkwaliteit


Wilt u genieten van een heerlijke maaltijd maar heeft u geen tijd of zin om te koken? Geen probleem, onze maaltijden zijn vers uit de keuken van Edward Wageveld.


Fondue / Gourmet

Aanbiedingen

Contact


Ambachtelijk bereide maaltijden en smaakvolle vleeswaren, bereid met passie en toewijding

Meer in Zuid Holland
Vandaag geopend 08:00 - 18:00
Slagerij Wageveld
Dorpsplein 5
3233 AL Oostvoorne
Zuid Holland
0181 482 503
info@slagerijwageveld.nl
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag 08:00 - 16:00
Zondag Gesloten
Reviews op Google
 • Wim Landmeter
  Wim Landmeter
  4/5

  Dit is geen echte slagerij, maar een traiteur/slagerij, voor onze stichting organiseren wij een BBQ. Toevallig rolde we hier binnen via Maps. Op het dorpsplein gevestigd te Oostvoorne. Ontzettend veel keus en ja ook verzorgen ze BBQ compleet. Een goede prijs kwaliteitsverhouding en er wordt gelet op de wensen van de klant. een ruim assortiment, de bediening, hulpvaardig en service gericht. De eigenaar is aanwezig en stelde vragen die de prijs drukte. Alles handgemaakt, grote sortering, voor de kleine consument maar ook voor de personeelsfeesten van bedrijven. U vraagt! Zij draaien! Dit was echt een ouderwetse Service met hoofdletter

 • Leo Ritmeester
  Leo Ritmeester
  5/5

  Vijf terechte sterren voor, minder kan echt niet, en ik geef ze niet elke dag, zonder meer, een top zaak! Een mooi schoon bedrijf, waar ik eigenlijk niet te positief over zou moeten zijn, want dan ontdekken nog meer mensen hoe een echt stukje vlees, hamburgers, speklapjes a la minute, gehakt, maar ook mooie dun en vers gesneden vleeswaren moeten smaken, en wordt het nog drukker😄Zo af en toe ook, na bestelling vooraf, een heerlijke kip van de grill. Tel daarbij de deskundigheid van het altijd super vriendelijke personeel, en in tegenstelling tot wat velen denken een prijs die de meeste supermarkten ook durven te rekenen, voor iets dat ze dan vlees noemen, en je rijdt met plezier een stukje om voor Edward Wageveld en zijn medewerkers! Lieve mensen ga zo door, jullie doen er velen een plezier mee!! Leo Ritmeester Rockanje

 • Wolverine
  Wolverine
  5/5

  Wat een fijne slagerij is dit. Een pareltje voor Voorne Putten! Deze slager heeft 1e klas vlees wat goed van smaak is en erg mals. Ik heb hier lamsvlees gekocht wat echt heerlijk was....zowel het lamsgehakt als de lamsshoarma. Ook het andere vlees is van goede kwaliteit. Aardige man en dito personeel. PS: Houdt er rekening mee, dat dit geen goedkope Slager is. De prijzen zijn vrij hoog vergeleken met ander goede Slagers

 • loes schalkwijk
  loes schalkwijk
  5/5

  Prima slagerij.Heel veel keus in vlees,broodbeleg,zelfgemaakte soepen,salades,kortom prima zaak.Personeel voorkomend.En wat vooral handig is...geen tijd om te koken?....kant en klare verse maaltijden liggen op je te wachten.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.