Big Bread Hilvarenbeek, Hilvarenbeek

U wordt ontvangen in gastvrije omgeving met een warme uitstraling en kunt genieten van onze 18 verschillende Kitchen Burgers, huisgemaakte specialiteiten, maaltijden, vers belegde broodjes, maaltijdsalades, friet, de lekkerste snacks, ijs & shakes, warme en koude dranken. Wij houden van vers, duurzaam en gezond!

Kom lekker lunchen of dineren bij ons en kies uit onze heerlijke gerechten van onze uitgebreide kaart. Wil je gewoon langskomen voor een frietje en een snackje? Ook dan ben je uiteraard van harte welkom!

 

Gratis parkeren!

Parkeren kan aan de overkant van de weg op het parkeerterrein waar circa 150 parkeerplaatsen (met blauwe zone) beschikbaar zijn.


Allergieën of andere dieet wensen?

U kunt kiezen uit ons uitgebreide menu. Heeft u vragen? Geen probleem! Vraag onze medewerkers naar meer info en we passen ons aan aan uw wensen.


Big Bread Kitchen – Hilvarenbeek

Big Bread Kitchen Hilvarenbeek is gevestigd in de nieuwbouw van het winkelcentrum Hilvershof, tegenover de Jumbo.

Tot snel!

Home Over ons Ons menu Contact

Meer in Noord Brabant
Morgen geopend 10:00 - 21:00
Big Bread Hilvarenbeek
Hilverstraat 101
5081 AV Hilvarenbeek
Noord Brabant
013 207 7069
Info@bigbread-hilvarenbeek.nl
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 21:00
Woensdag 10:00 - 21:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 21:00
Zondag 10:00 - 21:00
Reviews op Google
 • M v. B
  M v. B
  5/5

  Lekker geluncht. Vriendelijke bediening en een verrassend gerecht. Helemaal TOP dus. Een aanrader.... Ondertussen ook een keer hamburgers gehaald en elders opgegeten. Wow, wat heerlijk zeg. De hamburger broodjes bestonden uit een warme Italiaanse bol. Ze waren zeer goed/ royaal belegd met het gewenste/gekozene. Wij vonden de prijs/kwaliteit verhouding meer dan prima. Zaten na 1 hamburger echt helemaal vol. En lekker dat het was.... Echt een aanrader hoor. Vond het ook een pluspunt dat de hamburgers in een verpakking werden meegegeven die zeker 15 minuten goed warmte hield. 👍

 • Pascal
  Pascal
  5/5

  Na de Vrijthof-Vrijthof challange hier gegeten. Het was er erg druk, alle tafels waren bezet. Ondanks dat een super vriendelijke bediening, fijne harhaling van wat je bestelde aan de kassa. Eigenaresse (schat ik in) die aan het roer stond van het eten klaar maken had echt overzicht, wist zelfs waar iedereen ging zitten. En dan nog een perfecte maaltijd (burger) en friet op tafel zetten in een vlot tempo. We hebben echt niet lang hoeven wachten…. TOP !!!

 • Pipsa
  Pipsa
  5/5

  Erg vriendelijke personeel en nette zaak. Prijs kwaliteit is top! Vlees is lekker en bijlagen zijn vers.

 • Barry van Herk
  Barry van Herk
  4/5

  Wederom allemaal heerlijk gegeten. Goed verzorgd. Houd dit vast.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.