Boer Winkel van het Land, Roosendaal


Verse groenten en fruit worden weer steeds belangrijker in ons menu. Weten wat je eet en waar het vandaan komt. Wij halen veel van onze producten bij lokale telers in West-Brabant. Zo kennen we de herkomst, zijn ze supervers en proberen we het eten met de seizoenen te stimuleren. Want waarom zou je producten van ver halen als er binnen een straal van 30 kilometer zoveel mooie en lekkere producten te vinden zijn? Beter voor de teler, beter voor het milieu en beter voor jou.

 

Vanuit deze overtuiging en onze passie voor lekker en gezond eten werken wij. Graag geven wij informatie, advies, recepten en willen wij inspireren om weer verse producten te gaan gebruiken in plaats van te koken uit een pakje of een potje. Want wat is er fijner dan zelf de ingrediënten bij elkaar te zoeken en met aandacht je maaltijd klaar te maken.

En heb je even geen zin om zelf te koken? Wij hebben onze potten soep voor je klaar staan. Vers bereid met alleen maar verse producten.

 

Naast het lokale assortiment bieden wij ook een ruim scala aan producten die niet in Nederland geteeld (kunnen) worden zodat je voor je hele groenten- en fruit behoefte bij ons terecht kunt.

 

En zodra de Covid-maatregelen het toelaten gaan we ook leuke, gezonde en lekkere workshops organiseren voor jullie!

 

Online bestellen via onze webwinkel en bezorgd krijgen in je vakantiewoning behoort ook tot de mogelijkheden. Maar graag nodigen wij je uit eens een kijkje te komen nemen in onze winkel.

 

Namens heel team Boer, Mariëlle


Home

Over

Recepten

Blog

Contact

Winkel

Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 08:30 - 17:30
Boer Winkel van het Land
Rucphensebaan 69
4706 PH Roosendaal
Noord Brabant
0165 536 460
info@boerwinkelvanhetland.nl
Openingstijden
Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30
Zaterdag 08:30 - 17:00
Zondag Gesloten
Reviews op Google
 • Didier Falony
  Didier Falony
  5/5

  Vandaag hier een kook cursus gevolgd. Dit was een unieke ervaring, zowel op culinair vlak als sociaal vlak. Hier wordt ik blij van.

 • Adje Van Der Wegen
  Adje Van Der Wegen
  5/5

  Hele leuke zaak,metgeweldige verse producten

 • Eric van Deelen
  Eric van Deelen
  5/5

  Goede producten en vriendelijke bediening. Wat wil je nog meer?

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.