€€ €€€€

De Soete Inval, Someren

Menukaart

Pannenkoeken


Soete Inval restaurant boscafe te Someren, kom genieten van het prachtige uitzicht en de heerlijke drankjes en hapjes.


Lekker even weg in Someren

Natuurpoort Vennenhorst met boscafé de Soete Inval een is bijzondere aanrader. Daarvandaan kunt u recreatiegebied de Heihorsten verkennen met diverse leuke vennetjes, waarvan het Keelven de grootste is. Dit gebied is erg geliefd onder wandelaars en fietsers. Tevens is er een uitgebreid ATB netwerk en diverse ruiterroutes.


De Soete Inval, midden in het bos, even afblazen


Boscafé: eten en drinken

Geniet van een vers gemalen kopje koffie, een bourgondisch lunch of van onze overheerlijke pannenkoeken. Dit kan in ons boscafé, de serre of gewoon lekker buiten in het zonnetje op ons terras. Even nagenieten van een heerlijke wandeling of fietstocht met uitzicht op de prachtig bosrijke omgeving. Er is een speeltuin voor de kinderen en honden zijn welkom.


Adverture minigolf de Soete inval in Someren


Mini-golf en Pitpat

Naast wandelen en fietsen kun je nu ook sportief recreëren op natuurpoort Vennenhorst. Speciaal voor groepen hebben we diverse arrangementen beschikbaar voor een bijzonder groeps-uitje. Je hebt de keuze uit Adventure mini-golf, 18 Pitpat tafels of een potje Jeu de boules op onze Petanque baan. Kortom; genoeg te doen en leuk vermaak voor jong en oud!


Soete Inval eten en drinken, kom tot rust na een lange wandeling door de bossen.


Wandelen en fietsen

Ondek de prachtige omgeving van van Someren. Je kunt te voet de natuur in voor diverse themawandelingen of een wandeling maken via een route van de wandelknooppunten. Met de fiets ontdek je een zeer aantrekkelijk gebied in een prachtig landschap met bossen, vennen en heide. Ook zijn er verschillende routes voor terreinfietsers en ruiters.


Soeteinval MidgetGolf

Meer in Noord Brabant
Morgen geopend 10:00 - 21:00
De Soete Inval
Bosrandweg 6
5711 RJ Someren
Noord Brabant
0493 496 343
info@soeteinval.nl
Openingstijden
Maandag 10:00 - 21:00
Dinsdag 10:00 - 21:00
Woensdag 10:00 - 21:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 21:00
Zondag 10:00 - 21:00
Reviews op Google
 • Jack Bollen
  Jack Bollen
  5/5

  Heerlijke plek met zonnig terras. Perfect speeltoestel voor de kids vanaf een jaar af 3. Rondom veel zand met wat speeltjes voor de kleinste. 2 jeu de boule banen (eigenlijk petanque hè). Heerlijke lokale biertjes en lekker uitziende kaart met o.a. pannenkoeken (niet gegeten, maar ziet er top uit). Voor de liefhebber ook nog minigolf.

 • Marianna
  Marianna
  4/5

  Leuke tent om na een wandeling een drankje te doen of wat te eten. De salade werd zonder dressing geserveerd maar op verzoek werd er een kannetje gebracht. Prima bediening!

 • Anneke Gijsbers
  Anneke Gijsbers
  5/5

  Mooie locatie voor een drankje en/of lunch. Schitterende midgetgolfbaan wild adventure

 • J-P van Oevelen
  J-P van Oevelen
  5/5

  Een mooie locatie om na een wandeling of fiets tocht wat te nuttigen , je kan er ook verschillende activiteiten doen . Wij zaten zelf op het Roompot park De Heihorsten, het ligt er letterlijk tegen aan dus om daar wat te gaan eten of wat te drinken hoef je niet ver te lopen . Personeel is er vriendelijk en je wordt er snel geholpen.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.