Marvilla Parks Kaatsheuvel (Het Genieten), Kaatsheuvel

Thuis in ’n schôn stukske Brabant!


Camping in Kaatsheuvel

Bent u op zoek naar de ideale vakantiestek voor de zomervakantie? Of een kampeerplek waar u in het voor- en naseizoen kunt genieten van de beste faciliteiten en een Nationaal Park naast de deur? Denk dan eens aan Recreatiepark Het Genieten in het altijd gezellige en Bourgondische Brabant.


Kamperen in het gezellige Brabant

U wordt verwelkomd met typisch Brabantse gastvrijheid. Komt u kamperen? Dan kampeert u zeer comfortabel op ruime plaatsen met schoon, modern sanitair en alle faciliteiten die u zich maar kunt wensen. Een gezellige Brasserie met ruim terras op het terrein, een recreatieprogramma voor de kinderen, een waterspeeltuin én binnenspeeltuin en een zwembad op nog geen drie kilometer van de camping.


Comfort met de hoofdletter C

Op Recreatiepark Het Genieten is uw vakantie in goede handen. De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en tot in de puntjes verzorgd. Elke plek is voorzien van elektriciteitsaansluiting (10 ampère) en op de velden is voldoende ruimte voor de kleintjes om zich lekker uit te leven.


Faciliteiten

Het sanitair is schoon en perfect onderhouden. Voor de kinderen is er speciaal kindersanitair en ook aan mindervaliden is gedacht. Ook is er een aparte babywasruimte, een vaat- en textielwasplaats en een wasserette. Uw trouwe viervoeter is ook welkom op de kampeerplaatsen.


De Brasserie

In de zomer kunt u op het ruime terras van de Brasserie genieten van een verkoelend drankje, terwijl de kinderen kliederen in de waterspeeltuin en zich uitleven in de speeltuin. Laat de zon het even afweten? Dan verhuizen u, de kinderen en uw drankje naar binnen, waar de kleintjes spelen in de binnenspeeltuin en u op uw gemak de krant leest of gezellig bijkletst.


Voor- en naseizoen

In de lente en herfst bent u ook van harte welkom om te komen kamperen op Het Genieten. ’s Ochtends ontbijt u rustig op het veld met verse broodjes en de ochtendkrant. ’s Middags trekt u eropuit op de fiets of te voet en in de namiddag dommelt u in uw luie stoel lekker weg in de zon. ’s Avonds loopt u naar de Brasserie op het park en eet u een heerlijk Brabants hapje mee. Natuurlijk is er in het hoogseizoen een recreatieteam aanwezig.


Home

Over het Park

Te koop

Omgeving

Brasserie

Verblijven

Meer in Noord Brabant
Morgen geopend 09:00 - 17:00
Marvilla Parks Kaatsheuvel (Het Genieten)
Roestelbergseweg 3
5171 RL Kaatsheuvel
Noord Brabant
0416 561 575
info@hetgenieten.nl
Openingstijden
Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag 09:00 - 17:00
Reviews op Google
 • Edwin Van Oostenrijk
  Edwin Van Oostenrijk
  4/5

  Camping en mobile homes op een prachtige locatie. Wij hebben nu in een huisje gezeten. Alles is voorradig en goed onderhouden. Voor 6 personen is de mobile home erg krap maar met 3/4 personen prima. Grote patio met tuinstoelen zijn heerlijk bij goed weer. Er is animatie, een kleine supermarkt en horeca aanwezig. Bij de horeca is een grote speeltuin aanwezig. Jammer dat er geen laadpalen zijn voor elektrische voertuigen. Omgeving is prachtig met de Loonse en Drunense Duinen. Fietsen, mountain biking, wandelen is allemaal mogelijk. Fietsen naar de Efteling is prima te doen met 20 minuten.

 • Tim Wijkman van Aalst
  Tim Wijkman van Aalst
  5/5

  Naar Het Genieten gegaan voor het terras en de speeltuin. Het terras is ruim opgezet en men doet uitstekend z'n best de geldende coronamaatragelen na te leven. Gasten moeten zich aan het begin van het terras melden en krijgen een vrije tafel toegewezen. Tafels staan ruim uit elkaar zodat gasten gemakkelijk 1,5 meter afstand kunnen houden van elkaar. Het voorste deel van het terras kent bediening aan de tafel, het achterste deel van het terras kent zelfbediening. In het zelfbedieningsgedeelte is in principe ook alles wat op de kaart staat te verkrijgen. Bij het terras zit een fantastisch leuke speeltuin voor kinderen, opgedeeld in twee stukken: Een reguliere speeltuin en een waterspeeltuin met watervalletjes, beekjes, dammetjes, pompen en aanverwante zaken. Bij goed weer is het dus zeker aan te bevelen zwemkleding of kleding die nat mag worden voor de kinderen mee te nemen zodat ze hier optimaal van kunnen genieten. Het is hier doorgaans druk. Wie op een zonnige dag na 11 uur komt moet meestal wachten op een vrije plek.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.