Chez Pia, Oudenbosch

Met ruim 30 jaar horeca ervaring ben je bij Chez Pia op het juiste adres. Of je nu gebruik wilt maken van de heerlijke catering of graag nieuwe kooktechnieken wilt leren tijdens één van de kookworkshops, het kan allemaal.
Let op: vanaf 24 december 2022 tot 2 januari 2023 gesloten.


Catering

De oorsprong van Chez Pia ligt bij de catering. Voor de catering worden altijd verse producten gebruikt en werkt Chez Pia altijd volgens de HACCP-normen.

Catering


Kookworkshops

Na een maandenlange verbouwing opende “Chez Pia Kookworkshops & Catering” op 8 december 2018 officieel haar deuren.

Kookworkshops


Proeverij, lekker genieten

Geen zin om te koken? Laat je verwennen gedurende één van de Chez Pia proeverijen. Geniet met vrienden, vriendinnen of collega’s van heerlijke zoete hapjes, lekkere wijnen of echte bourgondische speciaal bieren.

Proeverij


Unieke locatie, de Kookloods

Een voormalige loods met paardenstallen heeft plaats gemaakt voor een splinternieuwe kookstudio nabij het centrum in Oudenbosch, op loopafstand van het station. De paardenstallen mogen dan omgetoverd zijn tot een kookstudio, maar de landelijke omgeving is uiteraard intact gebleven. Wat resulteert in een fantastische, unieke locatie.

Kookloods

Meer in Noord Brabant
Morgen geopend 10:00 - 18:00
Chez Pia
Groene Woud 37A
4731 TM Oudenbosch
Noord Brabant
06 38894316
info@chezpia.nl
Openingstijden
Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag Gesloten
Reviews op Google
 • R. Aerts
  R. Aerts
  5/5

  Gisteren hadden we een super verzorgde kookworkshop met de Vimexvrienden. Pia's gastvrijheid in de keuken, huiskamer en bar verbaasden ons enorm. De lekkere recepten een enorm succes ! Een mooie locatie. Voor herhaling vatbaar !

 • Noa Saris
  Noa Saris
  5/5

  Een hele fijne avond gehad met ons gehele gezin en een geweldige Kookworkshop gedaan met Wereldse Gerechten. Samen onder begeleiding met Pia heerlijke gerechten gemaakt. Dit was zeker een avond voor herhaling vatbaar.............Super!! Gr. Bertie Boere

 • Piet Braspenning
  Piet Braspenning
  5/5

  Geheel goed verzorgd en heel lekker. Zelfs vrienden van buiten Roosendaal vonden het bijzonder en hebben Pia's adres en telefoonnummer genoteerd. Pluim!!!!!

 • Co
  Co
  5/5

  Voor workshops en catering is dit het adres in de regio! Vele malen gebruik van gemaakt en elke keer weer een succes.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.