E-Chopper Fun, Kaatsheuvel


E-Chopper rijden?
Boek online en stap op!


E-Chopper Fun is, met 150+ e-choppers, de grootste aanbieder van Noord Brabant. Online boeken en vanuit één van onze opstappunten beginnen met E-Chopper rijden! Met je boeking ga je naar één van onze opstappunten en dan kun je heerlijk E-Chopper gaan rijden. Heb je een vraag? Lees dan onze veel gestelde vragen. Staat het antwoord er niet bij? Neem contact op met E-Chopper Fun.

Bekijk opstappunten

GroepenWaarom is E-Chopper rijden zo leuk?


Het antwoord is simpel: vrijheid en in stilte genieten! Met de wind in je haren cruisen op een veilige snelheid. Een E-Chopper is ook leuk omdat het fluisterstil en emissievrij is. En omdat een E-Chopper elektrisch aangedreven is kun je onderweg fijn met elkaar kletsen over alles wat je ziet. Dus boek vandaag nog een E-Chopper tocht bij E-Chopper Fun en ga heerlijk cruisen.

Have a lot of E-Chopper Fun!

Boek een E-Chopper!E-Chopper kopen

Cadeaubon

Contact


Meer in Noord Brabant
Morgen geopend 09:30 - 17:00
E-Chopper Fun
Peperstraat 14b
5171 EC Kaatsheuvel
Noord Brabant
0416 235 410
info@e-chopperfun.nl
Openingstijden
Maandag 09:30 - 17:00
Dinsdag 09:30 - 17:00
Woensdag 09:30 - 17:00
Donderdag 09:30 - 17:00
Vrijdag 09:30 - 17:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag 09:30 - 17:00
Reviews op Google
 • Felice
  Felice
  5/5

  Genoten van een heerlijke rit door de Loonse en Drunense duinen. Leuk uitje om te doen met vriend(en) of vriendin(nen) of familie. Last minute gebeld of er nog 2 e-choppers beschikbaar waren, en dat was gelukkig mogelijk. Top dagje gehad!

 • Arjan Broeders
  Arjan Broeders
  5/5

  Super leuk om te doen Ook als vrijgezellendag in het begin even wennen met rijden maar wordt steeds makkelijker De eigenaren zijn super vriendelijk En zijn flexibel met wat kan en niet kan met tijden Ze hebben nog geen routes zijn ze wel mee bezig Maar via de fietsknooppunt route kom je overal

 • Mirja Poort
  Mirja Poort
  5/5

  Ontzettend leuke dag gehad! Samen met mijn vriendinnengroep een middag deze echoppers gehuurd, picknick ingepakt en naar Heusden gereden. Uitleg was snel en duidelijk, personeel was erg vriendelijk, nog even dichtbij een testrondje gemaakt en daar gingen we dan! Naast dat het ontzettend leuk was om te doen, zijn de echoppers ook nog geluidloos waardoor het nog rustgevend is ook. Echt een aanrader!

 • Apolonia
  Apolonia
  4/5

  Ik kan het van me "te doe lijstje halen". Was erg leuk voor een keer. Daarna hoeft het van mijn niet echt meer. Je nieren schieten richting je longen. Iemand die niet gewend is een snelle fiets te rijden, is oppassen.

 • Nina Hamers
  Nina Hamers
  5/5

  Via de website van E-Chopper Fun heb ik met mijn collega's E-Choppers gehuurd. Op de desbetreffende dag stonden deze grappige electrische brommertjes al netjes voor ons klaar. Na een vlotte instructie en afhandeling zijn we een flinke tocht gaan maken door de Loonse en Drunense Duinen en hebben we in Giersbergen nog een stop gemaakt om een drankje te nuttigen. De E-Choppers halen zo'n 30 km per uur en zijn geluidsloos, waardoor je onderweg van het uitzicht kunt genieten en gezellig kunt kletsen. Ze zijn gemakkelijk te berijden en vangen geen wind in tegenstelling tot scooters. Bij terugkomst werden de E-Coppers weer van ons aangenomen en kregen we onze borg terug. Het was een geslaagde dag. Ik was zo enthousiast over de E Chopper dat ik er inmiddels ook eentje gekocht heb bij dit bedrijf en gebruik deze nu vaak ipv de auto.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.