Eetcafe De Buren van Heusden, Heusden

Reserveren via 0493 – 50109


Eetcafe de Buren Heusden Asten burger geserveerd


De Buren is een herkenbare en toegankelijke horecagelegenheid aan het Vorstermansplein in Asten-Heusden. Gelegen aan de rand van De Peel, langs diverse fietsroutes die het prachtige Peellandschap doorkruisen, zijn wij de perfecte plek om even te pauzeren en te genieten van ons ruime terras of ons gezellige eetcafé-restaurant.


Eetcafe de Buren Heusden Asten wijn geserveerd


Eten en drinken

Dat is precies waar wij van genieten! Daarom nodigen we jullie graag uit voor een heerlijke kop thee of koffie, bereid met onze barista-machine, eventueel vergezeld van smakelijk gebak. Maar dat is nog niet alles, we bieden ook de mogelijkheid om te genieten van lunch, borrel en diner. Onze drankselectie omvat een breed scala aan (speciaal)bieren, lekkere wijnen en een uitgebreide cocktailkaart. Samen met onze chefkok zijn we al druk bezig met het samenstellen van een prachtige menukaart.


Eetcafe de Buren Heusden Asten koffie voorbereiding


We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons eetcafé-restaurant in Heusden. Of je nu van plan bent om een gezellige avond uit te beleven. Een speciale gelegenheid wilt vieren. Of gewoon genieten van een heerlijke maaltijd in het gezelschap van vrienden, bij ‘De Buren’ ben je aan het juiste adres.


Eetcafe de Buren Heusden Asten exterieur


Eten & drinken
Contact

Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 11:00 - 01:00
Eetcafe De Buren van Heusden
Vorstermansplein 1
5725 AM Heusden
Noord Brabant
0493 501 093
info@burenvanheusden.nl
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 11:00 - 22:00
Woensdag 11:00 - 22:00
Donderdag 11:00 - 22:00
Vrijdag 11:00 - 01:00
Zaterdag 11:00 - 01:00
Zondag 11:00 - 22:00
Reviews op Google
 • Susanne Ermens - vd Velden
  Susanne Ermens - vd Velden
  5/5

  Heerlijke carpaccio gegeten!!! En mijn zoon was super super enthousiast over de spareribs, maar we hebben hier allemaal heerlijk gegeten. Er hangt een gezellige sfeer en de bediening was top. Wij komen hier zeer zeker terug.

 • Dakiia
  Dakiia
  5/5

  Leuke, mooie en een prachtig nieuwe tent zeker aan aanrader.

 • Frank van de Warenburg
  Frank van de Warenburg
  5/5

  Erg gezellige avond gehad met borrelarrangement. Goed verzorgd met hapjes en de nodige drankjes. Top personeel en een hele gezellige uitstraling van de zaak. Zeker de moeite waard om dit vaker te doen.

 • Bram van Bree
  Bram van Bree
  5/5

  Vanavond een gezellig avond gehad bij de buren. Een lekker drankje met een borrelplank voor een goed prijs. Komen zeker nog een terug.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.