Eetcafé Kadinsky, Waalwijk

Reserveer


Eetcafe Kadinsky Waalwijk sandwich


Slow food,
langer genieten

Heerlijk en eerlijk eten voert de boventoon. Zo werken we door het hele menu met duurzame streekproducten. Groenten en fruit komen vers van het land en ons vlees is veelal biologisch. Kandinsky hanteert onder andere de keurmerken ‘Born in Limburg’, ‘Beter Leven Keurmerk’ en ‘MSC duurzame visserij’. Wij zijn daarnaast aangesloten bij Slow Food Nederland. Een wereldwijde voedselbeweging die zich inzet voor een good, clean en fair voedselsysteem.
Bekijk onze menu’s


Eetcafe Kadinsky Waalwijk bier


Goed, eerlijk & lokaal

Wij streven ernaar om zoveel mogelijk te werken met Slow Food!
Slow Food is een wereldwijde voedselbeweging die zich inzet voor een good, clean en fair voedselsysteem.
Bepaalde producten / rassen beschermen. Lokaal en met het seizoen.

GOOD Eten dat goed van kwaliteit is, vol van smaak én gezond.
CLEAN Geproduceerd met respect voor de natuur.
FAIR En dat te koop is voor een eerlijke prijs, zowel voor consument als producent


Eetcafe Kadinsky Waalwijk gasten

Eetcafe Kadinsky Waalwijk gerecht1


Wijn

De kunst van het genieten zit ook in een goed glas wijn. Wij selecteren zelf onze wijnen, bij  boeren die we kennen. Zo geniet je ook op onze wijnkaart van unieke producten uit de mooiste wijnstreken. Daarnaast houden wij met sommelier Lonneke gezellige en leerzame wijn- en proefavonden. Bekijk de agenda en maak direct een reservering.

Wijnkaart


Wijnkaart van Kadinsky Waalwijk

Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 10:30 - 22:00
Eetcafé Kadinsky
Grotestraat 212
5141 HE Waalwijk
Noord Brabant
0416 563 622
info@kandinskywaalwijk.nl
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:30 - 22:00
Woensdag 10:30 - 22:00
Donderdag 10:30 - 22:00
Vrijdag 10:30 - 22:00
Zaterdag 10:30 - 22:00
Zondag 10:30 - 22:00
Reviews op Google
 • Joost Majoor
  Joost Majoor
  5/5

  Vlak voor een bezoekje aan theater de Leest in Waalwijk hier alleen even een hoofdgerecht gegeten. Een fantastische hamburger met huisgemaakte frieten 👌🏻 Een mooi 0.0 biertje erbij en een gezellige sfeer. Brabantse gastvrijheid en absoluut de moeite om nog eens terug te komen!

 • Claartje Vorstman
  Claartje Vorstman
  5/5

  Wat een leuke ontdekking. Heerlijk eten (probeer vooral het buikspek!), sfeervolle inrichting en zeer hartelijke en attente bediening. Ik mocht zelfs twee wijnen proeven om te kunnen kiezen. Aanrader!

 • Rogier
  Rogier
  5/5

  Heerlijk om te zitten, flesjes wijn drinken en heerlijk eten. Niet te vergeten, het personeel is ook erg vriendelijk

 • Mieke Samsom
  Mieke Samsom
  5/5

  Tijdens een weekendje weg gingen we met vijf vriendinnen eten bij eetbar Kandinsky in Waalwijk. Wat een toprestaurant! Van het voorafje tot en met het dessert ge-wel-dig!! Vooraf at ik okonomiyaki, een onuitsprekelijke naam voor een Japans umami pannenkoekje met dunne plakjes, verrassend knapperig buikspek. Zalig. Als hoofdgerecht had ik ravioli & wildpeper. Zelden zulk zijdezacht stoofvlees gegeten. Maar ook de ravioli, gevuld met paddenstoel was super. En als klap op de vuurpijl was daar de bastogne en kers, een smaakexplosie. Naast het eten klopte ook de rest in dit restaurant. Op de drankketen stonden bijzondere biertjes en een gevarieerd aanbod van wijnen. De bediening was aardig, vlot en servicegericht. Twee vriendinnen kregen van het bier waarnaar ze nieuwsgierig waren en dat ze niet kenden bijvoorbeeld eerst een klein beetje om te proeven. En de andere vriendin die twijfelde of het hoofdgerecht niet te veel zou worden naast het voorgerecht dat ze op het oog had, kon een kleinere portie bestellen. Het is gewoon jammer dat dit restaurant helemaal in Waalwijk staat op dik een uur rijden van mijn woonplaats. We komen er zeker terug.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.