EuroParcs Resort in omgeving Kaatsheuvel, Noord BrabantEuroParcs Resort in omgeving Kaatsheuvel, Noord Brabant

EuroParcs Resort, Kaatsheuvel

Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 09:00 - 19:00
EuroParcs Resort
Van Haestrechtstraat 24
5171 RC Kaatsheuvel
Noord Brabant
088 070 8090
Openingstijden
Maandag 09:00 - 19:00
Dinsdag 09:00 - 15:00
Woensdag 09:00 - 15:00
Donderdag 09:00 - 15:00
Vrijdag 09:00 - 19:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag 10:00 - 15:00
Reviews op Google
 • Brusten Fidder
  Brusten Fidder
  3/5

  Een zeer mooi park en de huisjes lijken zeer nieuw. Zelf zat ik in een Glamping Tent, wij vonden de schoonmaak helaas wat minder daarom 3 sterren. Het personeel is vriendelijk alleen er wordt door Chefs/Hogere personen geschreeuwd tegen het personeel wat absoluut niet normaal is. Het park is netjes en mooi aangelegd alleen je kijkt wel veel tegen andere huisjes aan. Eind oordeel: Aanleg van het park en locatie: 7/10 Personeel vriendelijkheid: 8/10 Schoonmaak van huisjes: 5/10 Inrichting van de huisjes: 8/10 (modern en zeer mooi) Kindvriendelijk: 10/10 Is dit park aangeraden voor mensen met kinderen: Ja! Is dit park aangeraden voor mensen die rust willen: Ja/Nee Ik hoop u na deze review geholpen te hebben met een keuze te maken. Wel wil ik benadrukken dat de Efteling op loop afstand is!! 5 a 10m lopen en je bent er.

 • Cindy
  Cindy
  4/5

  Mooi park, prachtige moderne huisjes. Mogen wel wat beter omgaan met klachten van geluidsoverlast. Zeggen dat er beveiliging rondloopt maar heb toch echt niemand gezien! Zwembad moet je echt snel reserveren anders kan je er niet terecht met de kinderen (werken niet met tijdblokken waardoor zwembad snel volgeboekt is), dit vind ik eigenlijk niet kunnen.

 • Krista Blijleven
  Krista Blijleven
  3/5

  Mooi aangelegd park, goede locatie, vriendelijk personeel en de huisjes zien er zowel van buiten als van binnen leuk gestyled uit. MAAR : de huisjes staan dicht bij elkaar (3 van de 4 ramen hadden riant uitzicht op de woonkamers van de buren) en zijn heel klein. Wij hadden een 8’persoons huisjes geboekt en kwamen terecht in een huisje met een woonkamer/keuken van hooguit 20 vierkante meter. Inrichting bestaande uit een 6persoons eethoekje (2 extra stoelen staan in de berging maar passen niet om de tafel), een twee-en-een-half zits bank een 2 stoeltjes. De tv hangt, bij gebrek aan ruimte, boven de eethoek. Je kunt hier echt met goed fatsoen geen 8 personen laten verblijven. Wij zijn uiteindelijk ‘verhuisd’ naar 2 4-persoons chalets. Tot onze verbazing hebben deze exact dezelfde meubels in de woonkamer staan maar wel met meer vierkante meters oppervlakte dan het 8 persoons huisje. Een rondje over het park leerde ons dat alle huisjes ongeveer hetzelfde woonkamer oppervlakte en dezelfde inrichting (1 bankje, 2 stoelen) hebben, ongeacht het aantal slaapplaatsen. Eigenlijk zijn alle huisjes dus geschikt voor hooguit 4 personen.

 • Nathalie Everlo
  Nathalie Everlo
  3/5

  Mooie nieuwe huisjes, schoonmaak kon wel veel beter🤔! Zwembad is leuk, maar te koud voor kleintjes (binnenbad). Buitenbad is ook niet verwarmd. Het park is echt nog volop in ontwikkeling.

 • Chantal
  Chantal
  4/5

  Mooi park. Mooie chalets. Zwembad leuk maar niet warm. Grand café restaurant niet fantastisch. Pannenkoek shoarma met rauwe shoarma en is daarna opgewarmd in de magnetron en krijg je het weer terug. Helaas.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.