CarProf Frank Oomen Auto’s, Chaam

Welkom bij CarProf Frank Oomen Auto’s. Wij zijn een BOVAG-gecertificeerd autobedrijf, gevestigd aan de Florijnstraat 6 in Chaam.


Het team van Frank Oomen Auto's BOVAG gecertificeerd


Wij zijn voor Chaam en omstreken hét aanspreekpunt op het gebied van auto’s, dankzij onze eerlijke en vakkundige service. Bij onze garage kunt u terecht met alle automerken voor onder andere auto onderhoud, de apk check en auto reparatie.

Wij helpen u graag met de in- en verkoop van uw tweedehands auto en de aankoop van een occasion of een nieuwe auto.


Afspraak maken

Occasions


Kom naar onze BOVAG gecertificeerde garage in Chaam


Heeft u vragen of aanvullende wensen? Bel ons gerust of vul het contactformulier in.

Wilt u onze showroom of werkplaats op een ander tijdstip bezoeken? Bel dan even met tel. 0161 – 492 141.


0161-492141


Ook voor occasions kunt u terecht bij Frank Oomen Auto's CarProf


Over ons

Afspraak maken

Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 08:00 - 17:00
CarProf Frank Oomen Auto’s
Florijnstraat 6
4861 BW Chaam
Noord Brabant
0161 492 141
06 – 55 82 80 63
info@frankoomenautos.nl
Openingstijden
Maandag 08:00 - 17:00, 18:00
Dinsdag 08:00 - 17:00, 18:00
Woensdag 08:00 - 17:00, 18:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 16:00
Zondag Gesloten
Reviews op Google
 • Marcel Alferink
  Marcel Alferink
  5/5

  Begin Februari een auto gekocht bij Frank Oomen. We werden vlot en keurig te woord gestaan. Verkoper was vriendelijk en zeer netjes in taal en antwoord, de uitleg was duidelijk. Een gewone goede nette garage en dito uitstraling, geen dure maatpakken en veel bling bling. Precies zoals ik het had verwacht. Een aanrader.

 • Jaap H
  Jaap H
  5/5

  Top service, ook after sales. Prima auto gekocht en een goede inruilprijs gekregen. Kernwoorden: vriendelijk, kennis van zaken en to the point, want ze hebben het druk. En dat is alleen maar logisch. 5 sterren.

 • B Grob
  B Grob
  5/5

  Wij hebben onze auto ingeruild bij garage Frank Oomen tijdens de aanschaf van een occasion. We zijn goed te woord gestaan, Joep had alle tijd voor ons en er werd geen druk op je gelegd om te beslissen. Onze auto heeft nu de eerste meters gemaakt en het lijkt een goede beslissing te zijn geweest om hier een mooie aankoop te doen. Toen we nog wat vragen hadden na aanschaf werden we ook goed te woord gestaan.

 • Ed de Vries
  Ed de Vries
  5/5

  We hebben hier een Toyota Aygo gekocht. Want de auto zag er als nieuw uit voor een scherpe prijs. De zaak ziet er goed uit met een professionele werkplaats. Maar we hebben vooral een heel goed advies en uitleg gekregen over wat de auto ons te bieden heeft en een hele goede uitleg hoe wat werkt wat fijn is. Want mijn vrouw die er in gaat rijden heeft er nu vertrouwen in dat dit is wat ze zoekt. Een proefrit mogen maken in de omgeving. Verwachte prijs gekregen voor de in te ruilen UP! Toen het koopcontract getekend binnenkort kunnen we de auto gaan ophalen. 👍🏼

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.