Gasterij de Grenshoeve, Baarle Nassau

Menukaart
Recreatiepark


Genieten op het terras bij Gasterij de Grenshoeve Baarle Nassau Heerlijk loungen met je vrienden bij Gasterij de Grenshoeve Baarle Nassau


Wij introduceren u graag aan onze Gasterij de Grenshoeve. Gerund door Patrick, Angela en Jessy Burger, onze Gasterij is een plek waar u kunt genieten van heerlijk eten, verfrissende dranken, en goede tijden in een warme en gastvrije sfeer. Kies uit ons samengestelde menu dat verder gaat dan alleen een maaltijd, het is een geweldige ervaring.


Angela, Jessy en Patrick Burger


Ontdek de rust en recreatie van De Heimolen, ons levendige recreatiepark dat barst van de activiteiten. Genesteld tussen de natuur biedt het park een scala aan mogelijkheden om te kamperen, accomodaties te huren, of zelfs om een vaste plek te kiezen voor het seizoen. Van caravan en camper plekken tot seizoens-en jaarplaatsen, de keuze is aan u. Lang verblijf is ook mogelijk, evenals het bekijken van onze plattegrond om de perfecte plek te vinden.


Accomodaties


Gasterij de Grenshoeve Baarle Nassau voor overheerlijke gerechten en snacks Genieten op het terras of binnen, overdag of 's avonds bij Gasterij de Grenshoeve Baarle Nassau


Breng uw dag door in onze Gasterij De Grenshoeve of laat de kinderen plezier beleven aan de speeltuin en Kidsclub, of geniet gewoon van de rust op ons terras. Mis onze evenementen niet! Of huur een fiets en verken de omgeving op uw eigen tempo.


Leuke speeltuin voor de kinderen bij Gasterij de Grenshoeve Baarle Nassau


Actuele gegevens

Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 10:00 - β€œβ€200020:30
Gasterij de Grenshoeve
Heimolen 6
5111 EH Baarle Nassau
Noord Brabant
06 20953263
gasterij@de-grenshoeve.nl
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10:00 - 20:30
Donderdag 10:00 - β€œβ€200020:30
Vrijdag 10:00 - 00:00
Zaterdag 10:00 - 00:00
Zondag 10:00 - 21:00
Reviews op Google
 • matglas matglas
  matglas matglas
  5/5

  Heerlijk gegeten in Gasterij de Grenshoeve. 12 uurtje genomen. Lekkere verse soep, kroket en spiegeleitje. Zeker een aanrader. Begreep dat er net nieuwe uitbaters inzitten. Ga zo door.

 • LGRK
  LGRK
  5/5

  Goede bediening, lekker eten en een leuke speeltuin voor de kindjesπŸ‘πŸ» aanwinst voor Baarle met de nieuwe eigenaren!

 • bianca sluiter
  bianca sluiter
  5/5

  Heerlijk gegeten, goede kwaliteit en zeer klantvriendelijk. Komen snel weer terug 😊

 • Guus Wildhagen
  Guus Wildhagen
  5/5

  Heerlijk gegeten met een take away gerecht, was voldoende en lekker.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.