€€ €€€€

Grand Café The Butler, Etten-Leur

Reserveren


The Butler Etten Leur markt


Ontdek het kloppend hart van het levendige Etten-Leur: The Butler. Slechts een paar passen verwijderd van de bioscoop en stralend op ons kruispunt van gezelligheid, tussen Raadhuisplein en de Markt.

Kom bij ons op het terras genieten van de zon en het levendige uitzicht.


Lunch Diner
bioscoopmenu borrelkaart
hightea highwine
highbeer speciaalbier

Stel u voor: een vroege ochtend met onze verleidelijke, versgebakken appeltaart, vergezeld door een zorgvuldig gebrouwen kop koffie en uw favoriete krant of tijdschrift.

Kom gedurende de dag terug om te proeven van onze royale lunchkaart, of trakteer uzelf op onze beroemde High Tea, High Wine of High Beer. De zon, het uitzicht en de ambiance zijn gratis inbegrepen!


Gezellig een drankje doen bij Grand Café the Butler Overheerlijke biertjes bij Grand Café the Butler Etten Leur


Laat u verleiden door onze avondmenu-opties. Kies voor ons verrassende 3-gangen keuzemenu voor slechts €29,50, waarbij u kunt kiezen uit 6 voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Voor de ultieme avond uit, profiteer van ons 3-gangen Bioscoopmenu, inclusief bioscoopkaartje, voor slechts €32,50!

Bioscoop menu


Gezellig dineren in Etten Leur, bioscoopmenu Overheerlijk eten bij Grand Café the butler


Vergeet niet, elke dag biedt de kans om te genieten van onze uitgebreide borrel- en drankkaart, met meer dan 60 speciaal bieren, waarvan 10 van de tap.

Kortom, The Butler is niet zomaar een Grand Café; het is uw thuis voor onvergetelijke ervaringen, van de vroege ochtend tot de late avond, gevuld met levendige gezelligheid!


Genieten op het terras bij Grand Café the Butler Etten Leur


Agenda

Zaalverhuur

Contact

Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 10:00 - 00:00
Grand Café The Butler
Markt 8
4875 CE Etten-Leur
Noord Brabant
076 544 1044
info@thebutler.nl
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 00:00
Woensdag 10:00 - 00:00
Donderdag 10:00 - 01:00
Vrijdag 10:00 - 01:00
Zaterdag 10:00 - 01:00
Zondag 10:00 - 23:00
Reviews op Google
 • Demetri van Eck
  Demetri van Eck
  5/5

  Echt superleuke tent met goed en betaalbaar eten en enorm goede en vriendelijke bediening. En heel veel keuze aan lekkere biertjes. Hier snappen ze hoe het werkt. Aanrader!!!

 • Roger van Nassau
  Roger van Nassau
  4/5

  Gezellig terras aan de Ettense markt. Gedeeltelijk stoeltjes, maar ook banken aan de zijkanten. Gemiddelde prijzen en gewoon goed eten en drinken. Niks speciaals, maar ook niet gemiddeld. Als je dus een dagje terras wilt hebben in Etten, is het hier zeker aan te bevelen.

 • Stefan van Zanten
  Stefan van Zanten
  5/5

  Altijd weer die heerlijke zelfgemaakte appeltaart voor een vriendelijk prijsje. Vlotte en vriendelijke bediening.

 • mirjam jaspers
  mirjam jaspers
  4/5

  We kwamen aan een nog niet opgeruimd tafeltje. De bediening was vriendelijk in eerste instantie. We wilde een wijntje en een kaasplankje. Helaas er zou geen kaasplankje zijn.... Echter toen we de borrelkaart kregen bleek er wel een plankje met kaas te zijn en andere dingetjes.... Beetje vreemd, maar anyway. Wij een wijntje, karaf met water en een bittergarnituur. Mijn vriend had zijn wijntje net op en er werd gelijk gevraagd of hij nog iets wilde drinken. Nu nog even niet zei mijn vriend. Zijn glas werd gelijk meegenomen.... Iets wat niet hoort in de horeca. Mijn vriend heeft de manager bij de tafel geroepen om te vragen naar wat het beleid in deze is. Er zou iets mee gedaan worden. Hopelijk wordt er idd iets aan gedaan.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.