€€ €€€€

Grieks Restaurant Mythos, Hoeven


Over Mythos

Menukaart

Live Muziek


 

Mythologische ambiance met een bourgondisch tintje

Bij binnenkomst merkt u direct dat Mythos niet het doorsnee Grieks restaurant is. Via de Smitse betreedt u de Griekse sferen. De fraaie Fresco beeldt alle 12 Goden uit die figureren in de Griekse Mythologie. Het is de volkomen onverwachte combinatie van Brabantse gezelligheid en Griekse sfeer die Mythos uniek maakt. U moet dat een keer ondergaan.


Ondanks het feit dat  ons restaurant plaats biedt aan 200 gasten hebben wij een gezellige romantische sfeer. Het comfortabele meubilair draagt daar zeker toe bij. Reserveren is gewenst, dan weet u zeker dat u niet teleurgesteld wordt.


Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 17:00 - 22:00
Grieks Restaurant Mythos
St. Janstraat 3
4741 AL Hoeven
Noord Brabant
0165 504508
info@mythoshoeven.nl
Openingstijden
Maandag 17:00 - 22:00
Dinsdag 17:00 - 22:00
Woensdag 17:00 - 22:00
Donderdag 17:00 - 22:00
Vrijdag 17:00 - 22:00
Zaterdag 17:00 - 22:00
Zondag 16:00 - 22:00
Reviews op Google
 • Stephan Buurma
  Stephan Buurma
  4/5

  Wat een gezellige sfeer hing er op het moment van eten. De bediening liet niets te wensen over en was prima op orde. Ik had de rode huiswijn tijdens het eten, deze vond ik niet slecht maar ook niet super te noemen. Volgende keer een andere proberen. Het eten werd ook allemaal tegelijk en op tijd aan tafel geserveerd. Ik had zelf de Aphroditi schotel en die was heel goed, ik vond alleen dat er iets meer gyros bij mocht. Als dessert had ik de "drunken sultan" en de toegevoegde dessertwijn was heerlijk. Zou ik heer een volgende keer weer gaan eten? Absoluut! Helemaal top!

 • Erik van Velzen
  Erik van Velzen
  5/5

  Heerlijk gegeten. Vriendelijk personeel en de prijs kwaliteit verhouding is prima. Nog steeds een gezellig en sfeervol restaurant

 • Soraya Vielvoye
  Soraya Vielvoye
  5/5

  Elke keer is weer super heerlijk eten vriendelijk personeel.. goede bediening

 • Clemens Suykerbuyk
  Clemens Suykerbuyk
  5/5

  Geweldig personeel vooral Osai en Take ik hoop dat er in de toekomst een nieuw gerecht op de kaart kan komen, dat zou dan 4 stukjes kalamaria bevatten en 4 lamskoteletjes bevatten de naam zou dan surf and turf greek style zijn

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.