HighScore, Waalwijk

Reserveer direct

Boek een feestje

Mini golf


Gezellig avondje uit met je vrienden of als kinderfeestje bij HighScore Waalwijk


Stap binnen in de wereld van HighScore, gelegen in het dynamische Waalwijk en in het schilderachtige Kijkduin. Gamen is meestal een individuele sport, maar bij HighScore brengen we de basis samen: samen zijn. Of je nu met vrienden, familie of kennissen komt, HighScore is de ultieme plek voor een onvergetelijke ervaring.


Leukste en origineelste spellen bij HighScore Waalwijk


Bij Highscore Waalwijk zijn de populaire spellen Connect4Hoops, Mini Bowling en Basketball Pro een echte hit! Ga de uitdaging aan en probeer de beste ranking te halen. Met de Skill Games, test je je vaardigheden om te zien of je het spel kunt beheersen, of gewoon om de uitdaging aan te gaan.


VR Games bij HighScore Waalwijk, voor jong en oud


Niet te vergeten, de glow-in-the-dark midgetgolfbaan. Met verrassende banen en leuke effecten, het is een avontuur op zich! Durf jij het 18 holes Glow in the Dark Arcade Adventure aan?


De leukste spelletjes voor een avond of dagje uit, gezellig


Contact

Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 12:00 - 23:00
HighScore
Professor Asserweg 5A
5144 NC Waalwijk
Noord Brabant
0416 241 800
info@highscore.nl
Openingstijden
Maandag 12:00 - 23:00
Dinsdag 12:00 - 23:00
Woensdag 12:00 - 23:00
Donderdag 12:00 - 23:00
Vrijdag 12:00 - 00:00
Zaterdag 12:00 - 00:00
Zondag 12:00 - 23:00
Reviews op Google
 • Frank van Kempen
  Frank van Kempen
  4/5

  Leuke Gamehal. Verschillende automaten, waaronder ook een paar active spellen. Glow in the dark minigolf ook aanwezig. Het gaat met een pasje waar je geld op kunt storten. Prijzen vonden wij wel redelijk aan de maat. €50 ben je zo kwijt. Nette ruimtes en schone apparaten.

 • Paulina
  Paulina
  5/5

  Top middag gehad met me zoon van 12 en zelf voelde ik mij ook weer even kind! 2 uurtjes onbeperkt gamen, genoeg spellen die je die 2 uur bezig houden. Allemaal netjes en schoon en op dinsdagmiddag waren we bijna de enige. Kan me voorstellen dat het in het weekend drukker is. Alles schoon en netjes, vriendelijk personeel en zelfs gratis koffie en thee, geen overbodige luxe met dit weer! Top, wij komen zeker terug!

 • lina lopez
  lina lopez
  5/5

  Wat werden we toch goed geholpen door yannick meneer met die baard en bril. Sommige spellen snappen we niet en hij nam de tijd om het goed uit te leggen en liet het ons zien hoe het moest. Aangezien ik een drukke kind had heeft hij begrip ervoor en geduld dat vond ik minder jammer van zijn andere collega lange smalle jongeman. Sorry ik vind als je in een gamehal werkt dat je inderdaad veel geduld moet hebben met kinderen ook bij het kiezen van cadeaus en snoep dan willen ze dat niet en willen ze weer ruilen. Dat had die lange jongeman echt niet!! Mijn enorme complimenten aan meneer met die baard en bril zo geduldig en ook nog eens een gezellige spontane jongeman! tot heel gauw weer 😊

 • Laurens O
  Laurens O
  4/5

  In een wereld doordrongen van de eenvoudige geneugten des levens, betrad ik onlangs een bastion van vermaak en elektronische extravagantie, beter bekend als arcadehal HighScore. De façade van deze moderne tempel der ontspanning bleek, op het eerste gezicht, verstoken van opzichtige grandeur, doch doordrongen van een subtiele charme die de zintuigen zachtjes streelde. De entree, hoewel verstoken van het weelderige mystiek dat sommige etablissementen kenmerkt, ontsloot zich als een toegangspoort tot een parallel universum, waarin pixelated avonturen en digitale uitdagingen zich ontvouwden als een labyrint van mogelijkheden. Het interieur, gedrapeerd in neonlichten en doordrenkt met het monotone zoemen van elektronische apparaten, bood een visuele symfonie die de reis naar een vervlogen tijdperk van digitale onschuld omhelsde. De diversiteit van de beschikbare spelen ontpopte zich als een caleidoscopische menagerie van interactieve geneugten. Van de bedwelmende ritmes van dansspellen tot de nostalgie-inducerende charme van klassieke arcadegames, elke zintuiglijke ervaring was doordrenkt met een vleugje retrospektieve glorie. Men zou bijna kunnen stellen dat de atmosfeer gevuld was met de etherische essentie van een digitale renaissance. In termen van duurzaam genoegen biedt deze arcadehal, ondanks haar bescheiden voorkomen, een solide dosis vermaak voor zij die de kostbare gave van één tot twee uur te spenderen hebben. Verwachtingen ten aanzien van de extravagantie der punten en prijzen dienen wellicht enigszins getemperd te worden, want in deze sfeer van digitale frivoliteit lijkt het pecuniaire aspect een ondergeschikte rol te vervullen. Echter, laat het gezegd zijn dat de intrinsieke waarde van het bezoek niet ligt in de valuta van virtuele tickets, doch veeleer in het ontplooien van het eigen spelende ik. In deze digitale arena is het de bezoeker vergund om, voor een kortstondig ogenblik, de loden last van de alledaagse beslommeringen te vergeten en zich te laven aan het pure plezier van interactie met pixels en schermen. In summum, moge men het bezoek aan deze arcadehal beschouwen als een odyssee door de ether van vermaak, waarin de schijnbare eenvoud van de omgeving slechts een bescheiden sluier is voor de rijke ervaringen die erachter schuilen. Laat de verwachtingen los, omarm het spel, en laat de digitale symfonieën u begeleiden op een reis naar de tijdloze speelplaats van herinneringen.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.