Jumbo Baarle-Nassau, Baarle Nassau

 

Maandag 08:00 – 20:00
Dinsdag 08:00 – 20:00
Woensdag 08:00 – 20:00
Donderdag 08:00 – 20:00
Vrijdag 08:00 – 21:00
Zaterdag 08:00 – 20:00
Zondag 09:00 – 17:00

 

Reviews op Google
 • May Verhaegen
  May Verhaegen
  4/5

  Alles gevonden wat we nodig hadden, fruit en groenten fris en knapperig. Behulpzaam personeel!

 • Arthur Kr
  Arthur Kr
  4/5

  Leuke en aantrekkelijke grens winkel. De Nederlandse Jumbo stijl die ook met de Belgische vlag wappert. Zo zijn er veel producten te vinden die ook in België te koop zijn. Ook de broodafdeling is mooi ingericht. Hele broden die vers geneden worden. Alles mooi in dichte glazen kasten. Winkel is modern, met een zelfscan kassa. Winkel zag er keurig uit, alles mooi gespiegeld en gangpaden waren schoon. Aanrader!

 • Volkert Masquillier
  Volkert Masquillier
  5/5

  Wij komen hier 1x/maand en ik ben altijd blij als ik de winkel instap. Altijd vriendelijke collega’s, helpen altijd als je iets niet weet en vooral de klant vriendelijkheid. Mocht ik nog student zijn, zou er graag willen werken in zo’n toffe sfeer! Dank u wel, Jumbo om ons winkel moment plezierig te maken! Tot snels

 • Nick Boon
  Nick Boon
  4/5

  Een hele maar dan ook een hele mooie winkel. Ze hebben een groot assortiment. Veel producten zijn erg vers en zien er mooi uit! De vernieuwing van de winkel ziet er ook erg mooi uit. Het enige nadeel is dat het parkeren heel erg moeilijk. Er is bijna geen plek te vinden, omdat het zo druk en vol is! Maar voor de rest een erg mooie winkel en erg geschikt om boodschappen er in te doen!

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.