Klimcentrum Neoliet, Tilburg

Welkom bij Neoliet

Bij Neoliet kan bijna iedereen klimmen. De klimwanden hebben verschillende hoogtes, en gaan van heel gemakkelijk tot extreem zwaar. Zo kun je altijd op je eigen nivo aan de slag, en is er volop uitdaging voor beginners, gevorderden en echte pro’s. Nog nooit gedaan? Dan kun je meedoen met een kennismakingsles. Let op: daarvoor moet je altijd reserveren.

 

Sport

Klimmen en boulderen kun je doen hoe en wanneer je wilt. Zowel recreatief als wedstrijdsport, zelfstandig of in een trainingsgroep, gewoon voor een keertje, dagelijks of elke week. Het is wel van belang dat je je klimbewijs haalt. Met dat klimbewijs mag je zelfstandig klimmen en hoef je dus niet meer te reserveren. De beginnerscursus leert je alles wat nodig is, en aan het eind van de cursus haal je het felbegeerde klimbewijs!

Klimmen & boulderen

Klimmen en boulderen zijn spectaculaire takken van de klimsport die zich de laatste jaren sterk indoor ontwikkeld hebben. Je wordt fysiek én mentaal uitgedaagd. Samen met anderen je grenzen opzoeken en verleggen. Na een klim- of bouldersessie is je lijf lekker moe en je hoofd helemaal leeg. Een goed en afwisselend alternatief dus voor de sportschool.

 

Klimmen doe je in twee- of drietallen, gezekerd aan touw waarbij er klimroutes geklommen worden tussen 7 en 21 meter hoog. Samen met je klimpartner(s) bepaal je welke route je wilt klimmen en ga je aan de slag. De een zekert, de ander klimt naar boven.

Boulderen doe je zonder touw. Je klimt korte klimroutes (boulders) van circa 4 meter en springt af op dikke valmatten.

 

KlimklUP

Voor kids en jeugd van 6 tot 18 jaar is er de KlimKlUP! Iedere week trainen, een gezellige klUP met leuke activiteiten, deelname aan wedstrijden, professionele trainers. Iedere Neoliet vestiging heeft een KlimKlUP, dus ook als je weer thuis bent kun je aansluiten!

Uitje of feestje

 

Een leuke en uitdagende activiteit voor je team, met je collega’s, familie, scouting of vriendengroep? Maak een afspraak voor eenklim- of bouldersessie of kies een arrangement! We helpen je graag bij een op maat gemaakt arrangement.

Home

Klimmen & Boulderen

Onze vestigingen

Feestjes en Arrangementen

Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 13:00 - 23:00
Klimcentrum Neoliet
Marathonpromenade 1
5022 DN Tilburg
Noord Brabant
013 536 2940
tilburg@neoliet.nl
Openingstijden
Maandag 13:00 - 23:00
In de zomervakantie vanaf 18:00 uur
Dinsdag 13:00 - 23:00
Woensdag 13:00 - 23:00
Donderdag 13:00 - 23:00
In de zomervakantie vanaf 18:00 uur
Vrijdag 13:00 - 23:00
Zaterdag 09:30 - 18:00
Zondag 09:30 - 23:00
In de zomervakantie tot 18:00 uur
Reviews op Google
 • Arno Verhoeven
  Arno Verhoeven
  5/5

  Super sporthal, goede instructeurs, veel en voortdurende nieuwe routes

 • Fera Mulders
  Fera Mulders
  5/5

  Fijne hal en hele chille sfeer! Ik ben er erg graag :)

 • Bas Sprangers
  Bas Sprangers
  5/5

  Heel Leuk kinderfeestje van onze zoon Robin...Hele leuke begeleiding van Fleur en Ulf..Klimmen en Speleo. Kinderen waren allemaal superenthousiast

 • Martijn
  Martijn
  5/5

  Heerlijke tosti met biertje 🍺

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.