Klimcentrum Neoliet in omgeving Tilburg,

Klimcentrum Neoliet
Tilburg, Tilburg

Welkom bij Neoliet

Bij Neoliet kan bijna iedereen klimmen. De klimwanden hebben verschillende hoogtes, en gaan van heel gemakkelijk tot extreem zwaar. Zo kun je altijd op je eigen nivo aan de slag, en is er volop uitdaging voor beginners, gevorderden en echte pro’s. Nog nooit gedaan? Dan kun je meedoen met een kennismakingsles. Let op: daarvoor moet je altijd reserveren.

 

Sport

Klimmen en boulderen kun je doen hoe en wanneer je wilt. Zowel recreatief als wedstrijdsport, zelfstandig of in een trainingsgroep, gewoon voor een keertje, dagelijks of elke week. Het is wel van belang dat je je klimbewijs haalt. Met dat klimbewijs mag je zelfstandig klimmen en hoef je dus niet meer te reserveren. De beginnerscursus leert je alles wat nodig is, en aan het eind van de cursus haal je het felbegeerde klimbewijs!

Klimmen & boulderen

Klimmen en boulderen zijn spectaculaire takken van de klimsport die zich de laatste jaren sterk indoor ontwikkeld hebben. Je wordt fysiek én mentaal uitgedaagd. Samen met anderen je grenzen opzoeken en verleggen. Na een klim- of bouldersessie is je lijf lekker moe en je hoofd helemaal leeg. Een goed en afwisselend alternatief dus voor de sportschool.

 

Klimmen doe je in twee- of drietallen, gezekerd aan touw waarbij er klimroutes geklommen worden tussen 7 en 21 meter hoog. Samen met je klimpartner(s) bepaal je welke route je wilt klimmen en ga je aan de slag. De een zekert, de ander klimt naar boven.

Boulderen doe je zonder touw. Je klimt korte klimroutes (boulders) van circa 4 meter en springt af op dikke valmatten.

 

KlimklUP

Voor kids en jeugd van 6 tot 18 jaar is er de KlimKlUP! Iedere week trainen, een gezellige klUP met leuke activiteiten, deelname aan wedstrijden, professionele trainers. Iedere Neoliet vestiging heeft een KlimKlUP, dus ook als je weer thuis bent kun je aansluiten!

Uitje of feestje

 

Een leuke en uitdagende activiteit voor je team, met je collega’s, familie, scouting of vriendengroep? Maak een afspraak voor eenklim- of bouldersessie of kies een arrangement! We helpen je graag bij een op maat gemaakt arrangement.

Home

Klimmen & Boulderen

Onze vestigingen

Feestjes en Arrangementen

Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 13:00 - 23:00
Klimcentrum Neoliet
Marathonpromenade 1
5022 DN Tilburg

013 536 2940
tilburg@neoliet.nl
Openingstijden
Maandag 13:00 - 23:00
In de zomervakantie vanaf 18:00 uur
Dinsdag 13:00 - 23:00
Woensdag 13:00 - 23:00
Donderdag 13:00 - 23:00
In de zomervakantie vanaf 18:00 uur
Vrijdag 13:00 - 23:00
Zaterdag 09:30 - 18:00
Zondag 09:30 - 23:00
In de zomervakantie tot 18:00 uur

In de omgeving

Reviews op Google
 • Jack Stakenburg
  Jack Stakenburg
  4 maanden geleden
  8

  Uitstekende locatie om een actief kinderfeest te geven. Gezellige instructeurs die de kinderen uitdagen.

 • Huub Geimer
  Huub Geimer
  4 maanden geleden
  10

  Leuk klimcentrum. Wij hadden een kinderfeestje hier. Begeleiding is vriendelijk, professioneel en behulpzaam. De frietjes waren erg lekker volgens de kinderen. Qua prijs wel wat duur voor wat je ervoor krijgt.

 • Rémon Glas
  Rémon Glas
  een jaar geleden
  8

  Prachtige locatie met veel uitdagende wanden. Vriendelijke mensen. Ook goede parkeergelegenheid

 • Nils Willekes
  Nils Willekes
  2 jaar geleden
  8

  Leuke locatie voor beginners en gevorderden. Vriendelijk personeel zeker naar kids toe. Soms een beetje onprofessioneel. Er is enorm veel klimmogelijkheid en leuke extra is speleo, waarbij kids kunnen klimmen en kruipen door nauwe tunnelstelsels.

 • Gijs Drinkwaard
  Gijs Drinkwaard
  2 jaar geleden
  8

  Het is niet goedkoop €20 voor anderhalf per kind, maar er zat ook limonade en een ijsje bij