Landal in omgeving Kaatsheuvel, Noord BrabantLandal in omgeving Kaatsheuvel, Noord Brabant

Landal, Kaatsheuvel

Reviews op Google
 • patjad jadnanansing
  patjad jadnanansing
  3/5

  Hele mooie huisjes, ze zijn ruim wij hadden 6 pers huisje maar de luxe 4 pers huisjes zijn even groot. De kamers zijn klein. Het is mooi ingericht en je hebt veel ruimte. Wij waren er met Corona alleen buiten zwembad was open. Binnenzwembad is dicht terwijl andere parken het wel open deden. Binnen speeltuin ook dicht dus zeer teleurstellend want dacht met de versoepilingen dat deze ook open zouden gaan. Er is wel iets van animatie maar op afstand ofzo. Verder groot park paar springkussens verder niet echt veel. Maar goed wij waren er met slecht weer misschien is het met mooi weer leuker daar. Ik vondt het niet echt wat. Zal er niet weer heen gaan...

 • F x
  F x
  3/5

  Positief en negatief. Huisjes zijn mooi. In de zomer zou ik er niet heen gaan, geen privacy. Slecht schoongemaakt. Kleinschalig en je loopt zo het bos in, wel het honden uitlaat gedeelte. Weinig speeltuinen, voor hele jonge kids net genoeg. Grootste - punt: het is een afvalstortplaats van stenen en glas. Vooral met kleine kinderen gevaarlijk. Het ligt echt overal. Park manager totaal niet klantvriendelijk, blaft diverse gasten af. Broodjes service is er, wel echt prijzig Dames achter de receptie zeer klantvriendelijk. Voor ons niet meer, zijn beter gewend. Moet nog veel verbeterd worden, is het net niet. .

 • S. achternaam verborgen
  S. achternaam verborgen
  4/5

  Mooie moderne huisjes, in een mooie omgeving. Alleen heeft de (ge)blonde(eerde) jongedame bij de receptie de cursus klantvriendelijkheid gemist: Gaat gewoon in discussie over het feit dat er in het weekend geen technische dienst is, en dat we daarom "ook haar kant van het verhaal moesten begrijpen" toen de schuifpui niet meer dicht ging. Zou haar per direct ontslaan. Een flesje chateau de migraine van 3 euro haalde weinig van de verontwaardiging af.

 • Arjen Laan
  Arjen Laan
  3/5

  Hele mooie huisjes, maar niet echt voorzieningen daar omheen. Als je gewoon met een groep wil verblijven in de buurt van de Efteling oid, doe vooral deze. Als je tijd door wil brengen op een park zelf, of zelfs als je graag 's morgen snel even melk en broodjes wilt kunnen halen voor het ontbijt... zoek nog even verder ;-)

 • Martijn Ouwendijk
  Martijn Ouwendijk
  5/5

  We hebben bijzonder prettig van het park en het gehuurde huis genoten. Er is veel in de nabije omgeving te doen en te zien. Nog meer dan we aanvankelijk dachten. Het enige dat we in ons huisje mistten was een stofzuiger, maar dat doet niet af aan de sterren. We komen nog eens terug :)

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.