Liever Buiten Deurne, Deurne

Voor een stoer dagje uit!

Boek nuBen je op zoek naar een sportief maar vooral ook een stoer uitje? Wat dacht je van een potje paintball in de bossen, een hilarische zeskamp of het boerenleven verkennen?

ImpressieBij Liever Buiten in Deurne, vlakbij Helmond, is dit allemaal mogelijk! De activiteiten zijn ideaal voor vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, familiedagen en kinderfeestjes! Ook voor scholen bieden wij diverse mogelijkheden.

ActiviteitenWil je de dag compleet maken? We bieden ook allerlei lekkere cateringarrangementen.
Bekijk voor meer informatie onze activiteiten en cateringarrangementen.

CateringoptiesDoelgroepen

Reviews op Google
 • Rik Nijssen
  Rik Nijssen
  5/5

  Kinderpaintball gedaan met een groep jongens van 9 jaar. Hartstikke leuk en goed geregeld met goede begeleiding.

 • Jim Verburg
  Jim Verburg
  5/5

  Samen met Liever Buiten heb ik een vrijgezellenfeest op maat georganiseerd. Met onze groep (23 man) hebben we lekker gegeten, gedronken en plezier gehad met diverse activiteiten. Het organiseren ging soepel dankzij de flexibiliteit en snelle reacties van Liever Buiten. De activiteiten waren goed georganiseerd en werden goed begeleid door het personeel. Ook was het materiaal tip top in orde, de paint ball wapens schoten goed en secuur, en de overalls en maskers waren schoon en verzorgt. Al met al een top dag gehad!

 • Twan Manders
  Twan Manders
  4/5

  Locatie: kei mooi en dichtbij. We hadden het onbeperkte pakket geboekt en er waren kogels in overvloed alleen er pasten maar 30 paintballetjes in het magazijn dus het was wel heel vaak bijvullen en op een gegeven moment was de lucht op. Wel wat jammer (onbeperkt??) Het personeel was heel vriendelijk en we konden onze spelregels hanteren. Prijs/kwaliteit: goed. Misschien volgend jaar een ander pakket kiezen.

 • Mieke Mieke
  Mieke Mieke
  5/5

  Last minute moesten wij van activiteit wisselen voor ons Team en Lieke heeft super met ons meegedacht! Alles was tot in de puntjes geregeld! Zelfs door de regen moest er nog geïmproviseerd worden, maar ook dat ging super! De BBQ was super lekker! Dikke vette complimenten, we hebben het geweldig gehad! Groetjes Team logeerhuis Vennen, ORO.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.