Lunchroom ’t Benkske, Loon op Zand

Lunchkaart


hiisgemaakte appeltaart


U staat op het punt om de meest unieke en warmhartige lunchroom van de stad te ontdekken: ’t Benkske. Tussen de drukte van de dag, straalt onze lunchroom als een vriendelijke en uitnodigende plek waar u even kunt ontspannen en genieten van heerlijk eten. Of u nu bij ons aanschuift voor een kopje koffie, of om onze uitstekende lunchspecialiteiten te proeven, bij ’t Benkske zorgen we ervoor dat iedereen zich welkom voelt!


Heerlijke lunch, sandwiches of soepen en salades bij Lunchroom 't Benkske Loon op Zand


Beeldt u zich eens in: een warme kop koffie in de ochtend, vergezeld van versgebakken brood en uw favoriete krant of tijdschrift. Keer later op de dag terug om te genieten van onze uitgebreide lunchkaart, met versbereide sandwiches, soepen en salades. Het lachende gezicht van ons personeel is een kosteloos extraatje! In onze lunchroom werken mensen met een verstandelijke beperking. We bieden hen de kans om zichzelf te ontwikkelen en te stralen in wat ze het liefst doen: u blij maken!


High-lunch


Geniet van een overheerlijke lunch gemaakt met liefde


’t Benkske is meer dan zomaar een lunchroom. Het is een plek waar we werken aan inclusiviteit en acceptatie, en waar we onze gasten een onvergetelijke ervaring willen bieden. Kom langs en voel het verschil!


Het leuke team van Lunchroom 't Benkske Loon op Zand


Contact

Meer in Noord Brabant
Morgen geopend 09:30 - 16:00
Lunchroom ’t Benkske
Kerkstraat 5
5175 BA Loon op Zand
Noord Brabant
0416 748 025
infohetbenkske@gmail.com
Openingstijden
Maandag 09:30 - 16:00
Dinsdag 09:30 - 16:00
Woensdag 09:30 - 16:00
Donderdag 09:30 - 16:00
Vrijdag 09:30 - 16:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Reviews op Google
 • H
  H
  5/5

  Wat fijn om hier te mogen eten! De jongedame van de bediening deed het geweldig! Ze legde prima uit wat het twijfelaartje was en liet de keuze aan mijn man die dus twijfelde tussen het twijfelaartje en ragout. Het eten was heerlijk en we voelden ons in de watten gelegd. Zeker de moeite waard om nog eens hier te gaan eten.

 • Maarten de Heus
  Maarten de Heus
  5/5

  Heel lekker gegeten. Aardige bediening.

 • Ronald Oerlemans
  Ronald Oerlemans
  5/5

  Prettige en gezellige plek om te lunchen. Met hulp van mensen met een beperking. Helemaal top. En het eten is heerlijk en nog redelijk geprijsd. Ik hoorde dat de appeltaart helemaal het einde moet zijn. Die moeten we maar de volgende keer proberen. 😃

 • Joke De Jong
  Joke De Jong
  5/5

  Heerlijk geluncht voor een redelijke prijs. De bediening was geweldig.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.