€€ €€€€

Mei Delicious, Etten-Leur

Telefonisch bestellen

Bestel online

Reserveren


Kwaliteit, gastvrijheid en een prettige ambiance

Ons restaurant onderscheidt geen voor- en/of hoofdgerecht. Ons doel is om Mei Delicious een eigen gezicht te geven. Een creatief restaurant, dat hoge kwaliteit biedt voor een redelijke prijs. Met een ongedwongen sfeer en een persoonlijke, attente bediening. Dat streven leeft bij ons hele team. Met onze menu-ideeën en onze drankkeuze willen we onze gasten iets bijzonders bieden.

Lees verder


Dim Sum

Dim Sum zijn kleine hapjes die vooral in de zuidelijke Chinese keuken (Kantonese/Hongkong, Chaozhou, Hakka en Fujian) voorkomen. In de verschillende Kantonese dialecten wordt het eten van Dim Sum in Kantonese restaurants “yam tsaa” genoemd.

Dim Sum menukaart


Lounge bar

Geniet van de muziek en van onze heerlijke cocktails die zoveel mogelijk met verse en authentieke ingrediënten gemaakt worden. Zowel in de zomer als in de winter is het heerlijk om na een lange dag tot rust te komen in onze Lounge.

Lounge bar menukaart


Proeverij

Geniet van ons proeverij menu. Geef simpelweg aan wat u wel en niet lust en wij zorgen voor heerlijke diverse hapjes en gerechten (verschillende soorten gefrituurde dim Sum, vlees, vis, gamba’s, salade, sushi e.d.). U kunt zoveel proberen als u zelf wilt!

Proeverij menukaart


 

Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 12:00 - 21:00
Mei Delicious
Markt 32-34
4875 CE Etten-Leur
Noord Brabant
076 501 5076
Meideliciousinfo@gmail.com
Openingstijden
Maandag 12:00 - 20:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00 - 20:00
Donderdag 12:00 - 20:00
Vrijdag 12:00 - 21:00
Zaterdag 12:00 - 21:00
Zondag 12:00 - 20:00
Reviews op Google
 • sebastiaan holierook
  sebastiaan holierook
  5/5

  Ik had iets verkeerd gedaan bij jet laten thuis bezorgen en een telefoontje was dat keurig opgelost. Het werd keurig op tijd bezorgd door een hele vriendelijke dame die blijkbaar een oud bekende van me is…. Voor eem bak koffie had ze geen tijd wat ook te begrijpen is die houd ze nog tegoed.,het eten was zoals gewoonlijk voortreffelijk.ik ze eigenlijk meer sterren willen geven maar dat is helaas niet mogelijk.

 • 2F Le3
  2F Le3
  5/5

  Proeverij is leuke optie hier, wel prijzig (32,50€) maar het eten was lekker. Vis en vlees in verschillende soorten, kan je echt genieten van. Restaurant is ook mooi versierd en service is vriendelijk en gezellig. Echte aanrader 👍

 • Geert Visser
  Geert Visser
  4/5

  Kwaliteit van het eten is voortreffelijk, helaas door minimale personeel bezetting duurde het erg lang voordat we bediend werden, de eigenaresse heeft hiervoor haar excuses aangeboden

 • Jeroen Meuldijk
  Jeroen Meuldijk
  5/5

  Heerlijk gegeten op uitnodiging van onze beste vrienden. Hele vriendelijke bediening en een fijne ambiance. Een top avond gehad!

 • Arend-Peter Verschoor
  Arend-Peter Verschoor
  5/5

  We hebben een proeverij gehad en moet zeggen het eten was heerlijk!! De verschillende gerechtjes werden in een prima tempo geserveerd.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.