Rebel.BBQ, Tilburg

Bestellen

Over onsMijn naam is Bart de Rooij. Geboren in Tilburg en getogen in het mooie Venray.

Ik ben opgeroeid in de Horeca. Mijn opa had een café genaamd Bar Sacramento in Tilburg waar ik als kleine jongen al regelmatig te vinden was. Na heel wat ervaring opgedaan te hebben als kok bij de Librije en Oud Sluis ben ik als souschef gaan werken bij BBQ bedrijf El Hambre.

 

“In december 2020 ben ik Rebel BBQ begonnen om mijn liefde voor eten en BBQ door te geven aan jou”

 

Hier is mijn liefde voor het BBQ’en ontstaan. We gerbuikten een Oklahoma Smoker en stonden hiermee we op foodfestivals in binnen- en buitenland.  Daarnaast gaf ik ook kookworkshops voor Weber om mensen net zo enthousiast te maken voor BBQ’en als ik.

Eenmaal terug in het mooie Tilburg besloot ik het roer 180 graden om te gooien. Ik wilde kiezen voor mezelf en mijn gezondheid en besloot een maagverkleining te nemen.. Hierdoor is mijn liefde voor eten alleen maar groter geworden. Want als je minder kan eten, wil je er nog meer van genieten.

In december 2020 ben ik Rebel BBQ begonnen om mijn liefde voor eten en BBQ door te geven aan jou. Barbecue is met een goed gevulde maag heerlijk onderuitgezakt genieten met familie en vrienden. Dat is Rebel BBQ.Contact


Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 10:00 - 18:00
Rebel.BBQ
Lochemstraat 34
5045 WV Tilburg
Noord Brabant
06 27565097
info@rebelbbq.nl
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 19:00
Zondag 10:00 - 17:00
Reviews op Google
 • Marieke Wassink
  Marieke Wassink
  5/5

  Dikke aanrader! De ribs zijn zo mals, het vlees valt zo van het bot. Volgens mijn dochter de lekkerste ribs die zij ooit heeft gegeten! Pulled Pork ook enorm mals en geen stukje vet te vinden, echt super dus. Huisgemaakte kruidenboter ook heel erg lekker. Voor herhaling vatbaar!

 • Angela Rombouts
  Angela Rombouts
  4/5

  Vandaag aangenaam verrast over dit bedrijf. Heerlijke spareribs en toebehoren. Aan alles was gedacht, van servetten tot poetsdoeken. Ze waren lekker mals en meer dan voldoende voor iedereen!!

 • pascal roozen
  pascal roozen
  5/5

  Vandaag mijn prijs van de winactie bij Rebel.bbq opgehaald in Kaatsheuvel. De terugrit was hels......die geuren!😋 Nou die hebben het waargemaakt! Wat een feest!! De spareribs op zichzelf al goddelijk ( vlees viel zo van het bot) maar in combinatie met de huisgemaakte bbq saus van Bart de Rooij helemaal!!! Heerlijke rooksmaak! De term fingerlicking good was wat misplaatst want je hebt echt geen vinger meer na afloop!! Ook de kipvleugels en moinckballs waren heerlijk. Dit alles met de maiskolf en koolsalade als afmakers! De pecan pie als toetje maakte het feest compleet......echt subliem! Bart je hebt jezelf overtroffen!!!

 • Ruben Lenaers
  Ruben Lenaers
  5/5

  Dit is next level spareribs. Besteld voor 6 man en iedereen vond het heerlijk.. alles was goed verzorgd en het uitpakken van alle pakketjes was net pakjesavond

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.