€€ €€€€

Restaurant De Haard, Bosschenhoofd

Reserveren

Menukaart


Geniet van de prachtige ambiance bij Restaurant de Haard


Rustiek en sfeervol

Een warme locatie, waar u gezellig met vrienden en familie een avondje kunt vertoeven. Begin de avond bruisend met een glas Cava Brut en geniet gedurende de avond van alle overheerlijke gerechten met bijpassende wijnen. Wij staan voor een avondvullend culinair programma.


Ontdek onze sfeervolle restaurant


Gezellige borrel

Even samen genieten van een glas gluhwein bij de Haard. Klinkt dat niet heel gezellig in deze warme wintermaanden. Bij ons op de bank voelt het net als thuis.


Restaurant de Haard voor een gezellige borrel op het terras


Smaakvol dineren

Geniet van een 4-gangen ofyr menu. Onze koks bereiden de meest smaakvolle gerechten van deze prachtige barbecue. De vlammen zorgen voor een sfeervol effect op ons bosrijke terras. Benieuwd naar de mogelijkheden?


Lekker eten in een ongedwongen sfeer bij Restaurant de Haard Aparte zaal warin besloten feesten, bruiloften, recepties, kraamborrels en meer gehouden kunnen worden


Gelegenheden

Contact

Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 10:30 - 23:00
Restaurant De Haard
Pagnevaartdreef 5
4744 RE Bosschenhoofd
Noord Brabant
0165 313 800
info@restaurantdehaard.nl
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:30 - 23:00
Woensdag 10:30 - 23:00
Donderdag 10:30 - 23:00
Vrijdag 10:30 - 23:00
Zaterdag 10:30 - 23:00
Zondag 10:30 - 23:00
Reviews op Google
 • D.E. d.e.b.
  D.E. d.e.b.
  4/5

  Na een wandeling op het gezellige terras onder de bomen gezeten om wat te drinken. De lunch die rondom geserveerd werd zag er zo lekker uit dat we ook een 12-uurtje (vlees-kaas)en een 1-uurtje (vis) besteld hebben. Het eten was heerlijk! De bediening was vlot, ondanks dat er groepen zaten. Mooi sfeervol restaurant binnen. En niet onbelangrijk, schone toiletten. 1 ⭐️ minder omdat op de houten plank waar het 12-uurtje op geserveerd werd nog aangekoekt eten zat. Misschien net als bij andere zaken er een servet of papiertje onder leggen.

 • Wes Diele
  Wes Diele
  5/5

  Uitstekend verborgen parel in de bossen. Met een groep vrienden heerlijk genoten van een uitstekende culinaire lunch. Met 5 personen namen wij het 3 gangen surprise lunch, een tafelgenoot koos voor het 12 uurtje. Nadat de menu’s waren opgenomen kwam onze gastheer met de suggestie het is 12 uurtje ook op te knippen in 3 gangen zodat we allemaal tegelijk konden eten. In onze opinie heb je het dan al goed bekeken. De gerechten waren uitstekend opgemaakt en smaakte heerlijk. De uitleg bij de verschillende gerechten was ook uitstekend. Waar vele restaurants de lunch een beetje laten versloffen konden we duidelijk merken dat ook aan de lunch waarde wordt gelegd hier. Voor ons een signaal dat we hier ook zeker zullen gaan genieten van het diner.

 • Maartje van den Boomen-Verhulst
  Maartje van den Boomen-Verhulst
  5/5

  Wij hebben op 15 juli onze bruiloft gevierd bij Restaurant De Haard. We hadden hier het taartmoment en het diner! Het contact met Evy verliep heel fijn en zij dacht fijn met ons mee over de invulling van onze wensen. De keuken heeft zelfs onze eigen biologische hangop van Hillekens Hoeve verwerkt in het nagerecht! Onze gasten hebben genoten van de fijne sfeer en het lekkere eten!

 • Raimond Van Der Hoek
  Raimond Van Der Hoek
  5/5

  Erg gezellig...zeker in de zomer op het terras in het bos. Lekker eten.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.