Restaurant Valentino, Someren

Reserveren

Menukaart


Valentino Ristorante - Bar, kom genieten van de overheerlijke borrelkaart


Genieten van
‘La bella Italia’


Door een grote passie voor de Italiaanse gastronomie is Valentino Someren ontstaan. Kom langs en ervaar de Italiaanse gezelligheid zoals hij bedoeld is! Met heerlijk eten, drinken en goed gezelschap. Neem een kijkje door onze menukaarten en kies iets lekkers uit! Onze deuren staan open! Een mix van de Italiaanse en Brabantse gezelligheid!


Het authentieke gevoel van Italië bij ristorante Valentinos Someren


Valentino is een horecagelegenheid in het centrum van Someren. Wij staan voor bourgondisch genieten van de lekkerste producten. Er is bewust gekozen om restaurant en bar gescheiden van elkaar te houden, maar samen vormt het één geheel en het versterkt elkaar.


Geniet van overheerlijke Itiliaanse wijnen, ontdek de wijnkaart.


Kom langs en start lekker in het borrel gedeelte met wat kleine klassiek Italiaanse hapjes en een frisse aperitief. Neem vervolgens plaats aan de dinertafel en stel een heerlijk menu samen of neem iets kleins. Buon appetito!


Overheerlijke aperitief bij Ristorante & Bar Valentino Someren


Contact

Reserveren


Geniet van onze overheerlijke gerechten.

Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 12:00 - 00:00
Restaurant Valentino
Wilhelminaplein 32
5711 EL Someren
Noord Brabant
0493 782 789
info@valentino-someren.nl
Openingstijden
Maandag 12:00 - 23:00
Dinsdag 12:00 - 23:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00 - 23:00
Vrijdag 12:00 - 00:00
Zaterdag 12:00 - 00:00
Zondag 12:00 - 23:00
Reviews op Google
 • Sjoerd Custers
  Sjoerd Custers
  4/5

  Afgelopen week voor de eerste keer gegeten bij Valentino. Het was er gezellig ingericht en zaten aan een mooie tafel bij het raam. Wij hebben à la carte gegeten en deze gerechten zagen er goed uit en waren lekker, echter vond ik het hoofdgerecht aan de koude kant. De medewerkers waren vriendelijk en wij hebben een leuke avond gehad!

 • VJ S
  VJ S
  5/5

  Voortreffelijk gegeten en gedronken. Fijn sfeervol terras en enorme keuze aan echte Italiaanse gerechten. Personeel uiterst vriendelijk. Voor herhaling vatbaar.

 • Erick Nova
  Erick Nova
  5/5

  Een heerlijke lunch genoten op het mooie terras van Valentino. Ruime zitplaatsen, goede locatie. Uiterst vriendelijke bediening. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Een aanrader.

 • Sab Leen
  Sab Leen
  5/5

  Heerlijk gegeten bij Valentino op het gezellig buitenterras. Mooie kaart met veel keuzes, goede wijnkaart. De pasta met scampi, calzone en de tonijnsteak waren allemaal erg lekker! Vooraf een borrelplank met diverse Italiaanse hapjes, mmmm! Zelfs voor een lactosevrij toetje (wat niet op de kaart stond) werd verzorgd met sorbetijs, topservice!

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.