The Gaming Factory, Tilburg

Tickets


Onbeperkt gamen bij The Gaming Factory Air hockey bij The Gaming Factory


Een walhalla voor de game liefhebber en volop vermaak voor jong en oud. Het pand, een voormalige ijzergieterij is grotendeels hersteld in zijn oude glorie en voorzien van de modernste faciliteiten. Een prachtige bar verwelkomt de bezoekers al bij binnenkomst voor een hapje en een drankje. Tegelijkertijd word je aangenaam verrast door de vele activiteiten (100+).


Leuke games - 1 tegen 1 - The Gaming Factory De leukste arcade spellen bij The Gaming Factory


Kinderfeestje

Bedrijfsuitje

Schooluitje


Bewegen bij The Gaming Factory Leuk voor een avondje uit

Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 14:00 - 00:00
The Gaming Factory
Ringbaan-Oost 98
5013 CD Tilburg
Noord Brabant
013 580 0009
info@thegamingfactory.nl
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 14:00 - 23:00
Donderdag 14:00 - 23:00
Vrijdag 14:00 - 00:00
Zaterdag 13:00 - 00:00
Zondag 13:00 - 22:00
Reviews op Google
 • Mariselle Maduro
  Mariselle Maduro
  5/5

  Met toeval viel mijn oog op deze locatie toen we onderweg waren naar de Tilburgse kermis. En wat een vondst!! Mijn vriend en ik gaan na werk graag op Scheveningen naar de arcades, maar hier stonden veel machines die we nog nooit hadden gezien. Vooral de verschillende typisch Japanse arcade machines (en dan zeker de rhythm games) waren super leuk! Ik vond ook het idee van een vaste prijs betalen om onbeperkt te kunnen spelen, in plaats van per machine, echt fijn. Dit zorgde er namelijk voor dat ik van alles en nog uit ging proberen, wat ik normaal niet snel zou doen als ik per spel zou moeten betalen. Kortom een geweldige ervaring! Wij komen zeker nog een keer terug!

 • Pris Ki
  Pris Ki
  5/5

  Super leuke en grote speelhal. Je hebt op de bg vloer leuke en grote speel automaten 3d , 2d en aparte games maar ook spellen als basketballs en de hamer. Leuke gezellige bar. En dan heb je links en rechts mogelijkheid om naar boven te gaan ( 2 apparte verdiepingen) waar je ook tal van games kan spelen. Het leuke is dat er apparte grote kasten staan die wij nog niet kende en ook ouderwetse games. Je betaald bij de ingang voor toegang van 2 uur. Blijf je langer dan betaal je achteraf nog een deel. Gezellige sfeer, grote ruimte , enorm veel keuze. Ook vor ouders die niet mee naarbinnen willen is er mogelijkheid om bij de ingang wat te benutting want er is veel zit gelegenheid. Top lokatie

 • Felista
  Felista
  4/5

  Ik betaalde €30 voor 2 kids om 2 uur te spelen en €20 voor patat/snack/drinken. Er zijn mega veel spellen om te doen. Wij waren er in de vakantie, het was erg druk qua gasten. Ik vond het eten en drinken wel aan de prijs. Gratis parkeren. 2 kinderen (7 en 8 jaar) hebben een super tijd gehad. Zeker een aanrader.

 • audreychayenne
  audreychayenne
  4/5

  Fantastisch ervaring. Alleen 1 dingetje waardoor ik de 5 sterren niet kon geven: De kop van Jut staat veel te dicht bij de fireball machine. De fire ball is misschien wel de populairste game voor de allerkleinsten. Ik heb er op een moment 7 kinderen tegelijk omheen zien staan. Kleine kinderen letten niet goed op hun omgeving en er is al vaker een hamer erg dichtbij gekomen. Een volwassen man met een hamer ziet een kind dat tot zijn heupen komt ook niet snel achter hem staan. Het zou handig zijn als de kop van Jut naast de moeilijkere spellen komt, waar de kleinste kinderen niet constant heen getrokken worden. En de zwaaiende hamer mag ver uit het pad. Verder een heel leuk park met vriendelijk personeel. We zijn de hele tijd bezig geweest en hebben ons geen moment verveeld!

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.