Vakantiepark Camping De Peelpoort in omgeving Heusden gem. Asten, Noord Brabant

Vakantiepark Camping De Peelpoort, Heusden gem. Asten

Comfortcamping De Peelpoort

De naam Peelpoort geeft het al aan: poort naar de Peel. In dit uitgestrekte en veelzijdige peellandschap vindt u camping De Peelpoort waar de mens op adem en tot rust kan komen vanuit een drukke en ingewikkelde wereld.

Op een natuurlijke manier genieten van de prachtige, soms idyllische omgeving is hier het parool. Prima wegen en fietspaden leiden u naar camping De Peelpoort waar u hartelijk en met Brabantse gemoedelijkheid zult worden ontvangen. De campingplaatsen liggen er voor u klaar, omgeven door bomen, struiken en zelfs fruitbomen die u privacy bieden en een beschutte plek. Kortom is dit een mooie camping in Asten.


Proef de rust van De Peel bij Restaurant Brasserie ’t Turfke

Bent u er een dag op uit geweest en komt u terug van uw ontdekkingstocht in de omgeving?

Of heeft u gewoon zin om lekker uit eten te gaan? Bij Brasserie ’t Turfke kan het allemaal. Hier kunt u terecht voor een ontspannend moment, wat drinken en wat eten in een aangename omgeving. Overheerlijke gerechten gemaakt door onze chef-kok. Neem maar eens een kijkje op onze kinderkaart. Kiest u liever voor losse gerechten, ook dat is geen enkel probleem. Onze á la carte menukaart biedt u volop keuze.

Wij wensen u alvast smakelijk eten!


Midgetgolf de Peelpoort
18 holes en voor ieder wat wils

Begin 2019 hebben we samen met camping de Peelpoort en de Peeltram een gloednieuwe 18 holes midgetgolfbaan geopend! We hebben bewust gekozen voor een baan die zowel geschikt is voor een gezellig potje golf, als voor diegenen die professioneel met de sport bezig zijn. Van jong tot oud, iedereen is welkom en kan zich hier prima vermaken op leuke en uitdagende banen. Benieuwd naar de indeling van de golfbaan? Klik dan hier. U golft bij ons al voor € 6,00 per ronde (vanaf 13 jaar) Kinderen tot 12 jaar betalen slechts € 3,50 per ronde van 18 holes.

De Peelpoort Midgetgolf


Reviews op Google
 • Rik van Gelder
  Rik van Gelder
  3/5

  Mooi aangelegde camping met schitterend sanitaire voorzieningen. De camping was tijdens de periode dat wij er waren, 7 t/m 13 september, heeeel rustig, er stond haast niemand. Wij hadden ‘n comfortplaats geboekt en dit bleek nr 202 te zijn. Plaats was niet groter dan 100 m2 zoals de meeste plaatsen op dit deel van de camping. Voor ons geen probleem maar zet dan niet in de beschrijving van de comfortplaatsen dat deze ‘n afmeting hebben van 18x8 m. Verder heeft de eigenaar nogal moeite met het opstellen van de afrekening, vraagt €13 terwijl het maar €6,25 is. Als je vraagt hoe hij aan dit bedrag komt blijft de uitleg zeer vaag. Toch jammer, het gaat ons niet om het teveel gevraagde maar om het principe. Voor ons geen 2de keer op deze camping.

 • henk geest de
  henk geest de
  4/5

  Wij hebben weer heerlijk gestaan op de camping. Uitstekende sanitaire voorzieningen. Mooie velden. Heerlijk wandelen in de omgeving.

 • Hermina Poelstra-Hengst
  Hermina Poelstra-Hengst
  4/5

  Mooie, eenvoudige camping. Prachtige visvijver naast het park, waar je via paadje dmv een hek bij kunt komen. Hier kun je vissen maar ook prachtig wandelen! Wij zaten in een safaritent op het einde van het park. Heel geschikte ligging, rustig. Tegenover ons kwam na een aantal dagen een jeugdkamp in tentjes, wij vonden dit wel gezellig klinken! Verder zit er dichtbij een N-weg, die hoor je wel, maar we hebben hier geen hinder van ondervonden. De WiFi die ons was toegezegd bij de reservering, konden we niet ontvangen. En ook de WiFi van de camping was niet te ontvangen bij de tent. 4G werkt er slecht. Gelukkig is de beheerder van de safaritent bereid tot een financiële vergoeding. Onze buren waren waarschijnlijk geen kampeerders, want na 22u savonds kon je elk woord horen wat ze zongen/zeiden. Wij hebben er gelukkig niet slecht om geslapen.

 • Joyce Becks
  Joyce Becks
  3/5

  Mooie en heel goed verzorgde camping, Sanitair was ontzettend schoon en in de omgeving super om te wandelen en te fietsen. Voor kinderen helaas niets te doen, voor de hele kleintjes een speeltuintje en dat was het. Gezelligheid moet je tenslotte zelf maken. De mensen om ons heen (vaste camping plaatsen) waren ook erg vriendelijk en behulpzaam. wel moet alles om 22 uur echt helemaal stil zijn. Als wij om 22:30 een spelletje in de voortent aan het spelen zijn komt meteen een kale man die daar werkt en woont naar ons toe dat we stil moeten zijn. beetje jammer want we deden echt heel rustig. Wifi was niet best, wel prachtige visvijver en ontzettend lekker restaurantje, hier waren ze ook ontzettend vriendelijk.

 • DerkJan Bos
  DerkJan Bos
  3/5

  De door ons toegewezen comfortplek 202 was de ochtend dat wij kwamen verlaten door de vorige kampeerder. Wij mochten onze camper plaatsen op een plek waar hondenpoep, gebruikte koffiefilters. Nadat we aangaven niet op die plek te willen staan zijn we verhuisd naar 235. Toen we alles geinstaleerd hadden kwamen we erachter dat er op deze plek geen wifi bereik was. Toch zonde dan van je 2,- per dag die je hiervoor moet betalen. Omdat we niet weer wilden verhuizen zijn we voor het wifi bereik af en toe maar bij het sanitair gaan zitten. Volgens de site zitten de comfort parkeerplaatsen "tegen de rand van het bos". Het blijkt echter tegen een redelijk drukke weg te zitten wat voor veel overlast zorgt (motoren/trekkers). Dit moet echt aangepast worden op de site. Verder vonden we het voor half juli wel heel erg rustig op de camping. Van de 36 comfortplekken waren er slechts 6 bezet, waarvan 4 vaste plaatsen. Toch niet alleen negatieve woorden. Het sanitair verdient een compliment. Dit ziet er fantastisch uit. *Aanvulling na reactie camping. -> als er ook plaatsen zijn aan de bosrand, en jullie geven op jullie site aan dat de comfortplaatsen langs de bosrand staan, waarom hebben wij dan niet zo'n plaatst toegewezen gekregen ? Het was niet zo dat jullie vol stonden, zoals in mijn eerdere reactie al aangegeven. Flauw om aan te geven dat jullie met je testapparaat wel wifi hadden op die plaats. Wij hebben met 2 verschillende mobiele telefoons in 3 dagen niet 1x wifi bereik gehad op deze plaats.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.