Villa Bretil, Rijen

DE TIJD HEEFT HIER STIL GESTAAN.
VOOR JOU LOOPT DE KLOK…

De familie Schillinger is Villa BreTil ingetrokken tijdens de Duitse bezetting. Het was alleen hun huis niet. Het was afgenomen van een andere familie of erger nog… In deze villa hebben angstaanjagende zaken plaatsgevonden. Dingen waar door de daders eeuwige boetedoening voor gedaan zou moeten worden.

En misschien is dat ook wel zo.

Want niemand heeft de familie Schillinger ooit zien vertrekken. Op een dag zijn ze simpelweg als sneeuw voor de zon verdwenen. Maar denk niet dat je nu weet wat er in iedere kamer van dit huis is gebeurd. Ontdek de 3 bizarre, opmerkelijke en huiveringwekkende verhalen van vader, moeder en dochter Schillinger.

Maar wees gewaarschuwd: niet alles is wat het lijkt…Rooms

Speurtocht

Reserveren

Contact


VERLIES JEZELF IN ÉÉN VAN ONZE ESCAPE ROOMS OF VECHT VOOR HET BEHOUD VAN HET VERZET IN HET SPANNENDSTE SPEURAVONTUUR VAN NEDERLAND!

Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 09:30 - 00:00
Villa Bretil
Julianastraat 8
5121 LR Rijen
Noord Brabant
0161 203 040
info@villabretil.nl
Openingstijden
Maandag 09:30 - 22:00
Dinsdag 09:30 - 22:00
Woensdag 09:30 - 22:00
Donderdag 09:30 - 22:00
Vrijdag 09:30 - 00:00
Zaterdag 09:30 - 00:00
Zondag 09:30 - 22:00
Reviews op Google
 • lilith crowley
  lilith crowley
  5/5

  De tandarts kamer gedaan samen met mijn vriend. Dit was een leuke relatie test haha kijken of je goed kan samen werken. De puzzels en opdrachten bleken lastiger te zijn dan we dachten en we zaten nog lang niet in de buurt van de oplossing toen het uur voorbij was. De kamer en het verhaal zaten goed in mekaar. Opzich wel de moeite waard om de Hanna kamer ook eens te proberen. Leuke eigenaren.

 • Koen van Emden
  Koen van Emden
  5/5

  Thematisch goede escaperoom met leuke puzzels We konden duidelijk merken dat de eigenaar veel tijd en energie had gestoken in de escape room. Het is een goed samenhangend verhaal over een tandarts in de Tweede Wereldoorlog. De puzzels waren uitdagend en de kamer en de hele villa zijn volledig ingericht volgens het thema. Wat wij erg leuk vonden is dat het spanningsniveau wordt vergroot door speciale effecten, videoberichten en geluiden. Wij zijn absolute beginners. Dus de meeste puzzels waren voor ons zonder tips te moeilijk, maar gelukkig kregen we af en toe wat hints. Het enige wat we nog als verbeterpunt zouden zien is als we de acteur niet eerder voor het betreden van de echte villa hadden gezien. Dat zou naar ons idee nog meer bijdragen aan de spanningsopbouw. Verder helemaal top en we komen zeker terug voor de kamer van Hannah en de nieuwe kamer.

 • Crietje 69
  Crietje 69
  5/5

  Hannah gespeeld, geweldige goed in elkaar gezet, leuk personeel. Spannend spel, veel variatie, zo mogen alle escaperooms wel zijn. Bedankt

 • jeremy van gorp van ham
  jeremy van gorp van ham
  5/5

  Net hannah gedaan super vette kamer echt een aanrader

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.