Vintage Brabant, Oudenbosch

Webshop

Over onsLaat je inspireren door het grote aanbod van brocante, antiek, curiosa en vintage meubels, accessoires en kleding!Waanzinnige plek!In een grote loods aan de haven van Oudenbosch is een waanzinnige vintage hotspot gecreëerd. Met de meubels en accessoires van vroeger waan je je in een andere wereld. Kom gezamenlijk shoppen met de familie en vindt de leukste vintage meubels en accessoires. Wat voor oma geschiedenis is, is voor haar kleindochter een must have voor haar interieur. Onze collectie bestaat onder andere uit vintage kasten, tafels, stoelen, lampen, vloerkleden en natuurlijk heel veel woonaccessoires uit de jaren 50,60 en 70.Kom heerlijk struinen in onze unieke vintage interieurwinkel waar je altijd nieuwe aanvoer vintage spullen vindt. We laten jullie graag overdonderen, inspireren, uitdagen en genieten van onze creatieve vintage woonwinkel. Vintage Brabant is een ideaal uitje, zeker bij slecht weer, Een zeecontainer vol met lp’s, een hele hoek met vintage kleding en 16 verschillende aanbieders op het gebied van vintage, West Germany vazen, Scandinavisch design, Kokeshi poppen, vintage verlichting en Franse en Engelse brocante.


Vintage in beeld

Inspiratie

Verhuisservice

Contact


Meer in Noord Brabant
Morgen geopend 10:00 - 17:00
Vintage Brabant
Havendijk 10 A
4731 KX Oudenbosch
Noord Brabant
0165 201 069
vintage@voz-groep.nl
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten
Reviews op Google
 • Ulrike De Rond
  Ulrike De Rond
  4/5

  Vriendelijk personeel,mooi en spullen hier vindt je echt vintage en geen rommel. Prijzen zijn niet goedkoop maar wel na waarde.

 • Ria Vossepoel
  Ria Vossepoel
  4/5

  Veel vintage Wel prijzig.Verwarming veroorzaakt rook in de hal.Niet zo prettig.

 • Koen van der Velden
  Koen van der Velden
  5/5

  Altijd weer een genot om er te komen, wat is het er leuk, gezellig en wat hebben ze een pareltjes!! Super vriendelijk personeel en een heerlijk sfeertje! Momenteel met COVID-19 moeten we het helaas missen maar bezorgen en afhalen geheel volgens de richtlijnen, heb via deze weg ook weer geweldige gezelligheid in huis gehaald!! Check ze even op insta op Vintage Brabant en Vintage Brabant instashop...kan niet wachten tot ik weer langs mag!!

 • R. Doorn
  R. Doorn
  5/5

  In Oudenbosch een grote loods waar verschillende verkopers hun vintage spullen verkopen. Wij hebben ons prima vermaakt!

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.