We-Jump – Indoor Trampolinepark, Helmond

Direct reserverenHet Urban Trampolinepark

Trampoline springen in verschillende area’s die zijn omgetoverd tot jouw urban trampolinepark, wie wil dat nou niet?Leer bij We-Jump de vetste tricks en flips in vijf verschillende area’s. Jump in de foampit, spring van het hoogste plateau met een salto, flik flak op de tumbling lane, speel een battle dodgeball of leer een echte wall flip in de main area! Beginners en gevorderden kunnen oefenen en freestylen voor de ultieme springbeleving.

Vrij springenSpring in alle area’s met je beste vriend of vriendin en leer de aller coolste tricks van onze JumpMasters. Het trampolinepark daagt jou uit om het beste in jou naar boven te halen!  Spring in onze foampit vanaf het hoogste niveau of leer flips op de tumbling baan. Jumpen is nog nooit zo leuk geweest door de aaneengesloten area’s!

Reserveer snel om teleurstelling te voorkomen, want vol is vol.

 Op zoek naar een passend uitje met een grote groep?

Huur het hele trampolinepark met alle area’s voor jullie zelf! Er is bij grote groepen altijd een instructeur aanwezig die de jumpsessies begeleidt, dodgeball-toernooien organiseert en tricks aanleert.

 

Groeps arrangementenHoreca & toeschouwers

We-Jump heeft een uitgebreide horeca voor de toeschouwers en zij hoeven uiteraard geen entree te betalen.


Meer in Noord Brabant
Vandaag geopend 10:00 - 18:00
We-Jump – Indoor Trampolinepark
Scheepsboulevard 15
5705 KZ Helmond
Noord Brabant
0492 792 762
info@we-jump.nl
Openingstijden
Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 13:00 - 17:00
Woensdag 12:00 - 18:00
Donderdag 13:00 - 17:00
Vrijdag 12:00 - 18:00
Zaterdag 11:00 - 18:00
Zondag 10:00 - 18:00
Reviews op Google
 • Alex van den Heuvel
  Alex van den Heuvel
  5/5

  Altijd leuk voor de kinderen, maar ook voor de ouders is het goed toeven! De keuze uit hapjes en drankjes zijn er meer dan voldoende!!

 • Dick de Geus
  Dick de Geus
  4/5

  We-Jump is een heel leuke zaak en activiteit, vooral voor kinderen. De service is oké. De jongelui die er werken doen dat met plezier, dat merk je. De prijs-kwaliteit is in goede verhouding. TIP: de 'toezichthouders' bij de trampolines mogen de kinderen iets meer uitdagen om leuke capriolen uit te halen. Als ze dat lukt komen de kinderen vast en zeker nog een keer terug.

 • Frans Willems
  Frans Willems
  5/5

  Vriendelijk personeel, behulpzaam, mooie locatie. Mijn zoon komt hier nu wekelijks

 • Lea Verbruggen
  Lea Verbruggen
  5/5

  Vanmiddag en vorige week kinderfeestje gehad van onze 2 dochters!!! Wat hebben ze allemaal genoten!! Goeie begeleiding en heel vriendelijk personeel!!! Hiernaast was de locatie ontzettend gezellig aangekleed en werd de jarige met open armen ontvangen. Wat ik zelf ook wel heel prettig vond was dat de locatie heel overzichtelijk is en je dus alle kinderen goed in de gaten kon houden. Echt mensen met hart voor de zaak!! We komen zeker terug 😁 Kleine tip: we zijn beide keren op dinsdag gegaan, we hadden bijna de hele locatie voor onszelf 🥳

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.