De Stoomtrein Goes, Goes

Op reis met een echte stoomtrein!

De stoker stookt, de locomotief fluit en de conducteurs sluiten alle deuren nog met de hand!

Bij de Stoomtrein Goes-Borsele beleef je een treinreis zoals deze begin vorige eeuw plaats had kunnen vinden. Op de houten banken van de 3e klasse, of op het luxe pluche van de 1e /2e klasse, zie je het landschap voorbij glijden. Stap onderweg uit bij stations naar keuze en beleef daar andere leuke attracties van Landschapspark Borsele.Tarieven en Tickets

Dienstregeling

Treinreis en museum

Borsele beleef meer

GroepenOver ons

Contact

Donateurs en vrienden

Reviews op Google
 • Mariska Mussers
  Mariska Mussers
  5/5

  Stichting stoomtrein goes/ borselle was een hele leuke ervaring om oude en nieuwe treinen te zien. Ook de kledingdracht van vroeger en nu was heel erg intressant. En wat zeker een mooie ervaring is om een rit te maken met een echte oude stoomtrein. En met een dieseltrein. Alleen is er ėėn ergernis dat we in kwadedammen een hapje wilde eten moesten we 1/2 uur moesten wachten vòòr dat het eten klaar was tot hėėl vėėl mensen aan het klagen waren over de bediening. Er hadden zelf,s al mensen hun geld terug gevraagd omdat ze hėėl erg lang stonden te wachten voor ze konden eten. Vervolgens sta je in de rij om je bestelling op te halen staan sommige van het personeel uit hun neus te eten of op hun mobiel te kijken terwijl de mensen klagen dat ze ontzettend lang moesten wachten op het eten. Maar het gebouw en omgeving waren wel mooi en leuk zo was er een mini spoortrein waar je een rit mee kon maken. Maar verder een hele leuke ervaring om vroeger en nu te zien.

 • Henk Weekhout
  Henk Weekhout
  5/5

  Heel wat oude treinen en locs gezien. Een rit van Goes naar Hoedekenskerke vv gemaakt in 3e klas rijtuig, samen met vrouw en paae kleinkinderen, met neus tegen het raam. In Hoedekenskerke geluncht in restaurant, kleinkinderen met de trein(tje) een rit gemaakt. Prachtig en een boel lol.

 • Scally Di.banana
  Scally Di.banana
  5/5

  Leuke dag met de familie gehad! Opgestapt op de stoomtrein naar Kwadendamme, daar naar de tropical zoo geweest. Vervolgens weer doorgereisd met een andere stoomtrein naar Hoedenkenskerke. Daar hebben de kinderen zich heerlijk vermaakt op springkussen en kleine stoomtreinen. Aan het einde van de dag weer retour Goes met de stoomtrein.

 • Ingrid
  Ingrid
  5/5

  Een bijzonder leuke en leerzame activiteit. Als je wil ook alleen maar heen en terug😊 Aan te bevelen voor het hele gezin! Wat een gedrevenheid van alle vrijwilligers!

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.