€€ €€€€

Molen de Jonge Johannes, Serooskerke

Speeltuin Terras Restaurant

Molen de Jonge Johannes; een sfeervolle ambiance, om zomaar even de dagelijkse beslommeringen achter je te laten en heerlijk te ontspannen. Een manier van genieten voor jong en oud. Waar ouders moeten zeuren of de kinderen mee naar huis willen.

Terwijl de papa’s en de mama’s genieten van een lekker hapje en een drankje, kunnen de kinderen zich eindeloos vermaken, zowel binnen als buiten. Onze uitgebreide speeltuin staat garant voor uren speelplezier voor kleine en grote kinderen. Ook binnen is er speelplezier voor iedere leeftijd.

Onze Streekwinkel Johanna biedt tal van lekkere en bijzondere Zeeuwse producten aan

Meer in Zeeland
Vandaag geopend 10:00 - 21:00
Molen de Jonge Johannes
Vrouwenpolderseweg 55A
4353 BS Serooskerke
Zeeland
0118 594 423
info@dejongejohannes.nl
Openingstijden
Maandag 10:00 - 21:00
Dinsdag 10:00 - 21:00
Woensdag 10:00 - 21:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 21:00
Zondag 10:00 - 21:00
Reviews op Google
 • Annemarie de ridder
  Annemarie de ridder
  5/5

  Super leuke speeltuin met heerlijk terras. De kinderen vinden het heerlijk om hier even "aan te leggen". Ze kunnen zich heerlijk vermaken met alle mogelijke speeltoestellen die je kunt bedenken. Ook zomers vinden ze het fantastisch om met wat water en zand te knoeien en zijn ze hier uren zoet. De speeltuin en het terras zijn ruim opgezet en de kwaliteit van het eten is prima. Verwacht geen restaurant gerechten, meer strandtent keus en kwaliteit. Maar daar is de prijs dan ook naar.

 • Rik van der Lee
  Rik van der Lee
  4/5

  Fantastisch plek voor kinderen om hun energie kwijt te raken. Prima eten. Enige feedback. Iets betere organisatie vwb plaatsing bij drukte (wij misten een gastheer/ vrouw). Hier en daar een terras kacheltje of dekentje als de zon achter de molen verdwijnt. Toiletten regelmatiger even nalopen.

 • Monique van Velzen
  Monique van Velzen
  5/5

  Kinderen hebben heerlijk de midget golfbaan gelopen terwijl wij in de zon zaten. 3,50 per kind. Voor de trampolines en grotere skelters voor de oudere kinderen moet nu 1 euro worden betaald. Voor de jongere kids een grote zandbak, spring ballon en klimmen en klauteren. Een prima plek voor kids en ouders.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.