Sailcollege, Kamperland

Welkom bij Sailcollege Zeilschool en Bootverhuur

Sailcollege Zeilschool en Bootverhuur is gevestigd in Zeeland op het vakantiepark RCN de Schotsman in Kamperland, direct aan het Veerse Meer. Onze locatie staat garant voor een heerlijke dag op het water.

Leren zeilen? Iedereen kan zich inschrijven voor een van onze lessen in de Optimist, Laser Pico of Polyvalk. Ook voor de huur van sloepen, diverse typen zeilboten, waterfietsen of kajaks bent u bij ons aan het juiste adres.

Naast de verhuur en zeillessen verzorgen wij ook diverse (meerdaagse) watersport arrangementen voor uw bedrijfsuitje, groepsuitje of schoolkamp.

Samen met familie, vrienden of collega s het Veerse Meer verkennen, het zoute heldere water waarin je de vissen ziet zwemmen en de nabij gelegen eilandjes voor een wandeling of picknick.

Natuurlijk mag een bezoek aan het prachtige stadje Veere niet ontbreken. Voor vertrek zullen wij deze mooie plekken op de waterkaart aanwijzen.

Sailcollege is de perfecte locatie voor het huren van diverse open en kajuit zeilboten, sloepen, kajaks en waterfietsen. Voor het huren van onze boten is geen diploma of vaarbewijs nodig, wel verwachten wij dat u kunt zeilen als u een zeilboot bij ons huurt.

Het huren van onze boten kan per halve dag of hele dag en in sommige gevallen per uur. Reserveren is altijd raadzaam.

Het verhuurseizoen van Sailcollege loopt van 1 april tot 1 november


Verhuur

Groepen

Resereveren

Over Sailcollege

Contact

Reviews op Google
 • Ingrid Ou
  Ingrid Ou
  5/5

  Vriendelijk personeel, fijne sloep. Bij beter weer hadden we vast ook nog een kano gehuurd.

 • J.W. de Graaf
  J.W. de Graaf
  5/5

  2x geweest. 1x een fox22 gevaren en 1c een Valkje. Alles goed voor elkaar.

 • J Vermeij
  J Vermeij
  5/5

  Mooie boot en omgeving. Super vriendelijk geholpen!

 • Jean & Claire Van de Vyver
  Jean & Claire Van de Vyver
  5/5

  Net terug van een zeilstage voor de kids. Top ervaring, leuke instructors, zeer degelijk zeilmateriaal en super locatie! Thanks!!

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.