Sloep & Meer, Kortgene

Sloep huren Zeeland

Zeilboot huren ZeelandKom deze lente en zomer een boot huren voor een onvergetelijke dag op het water in een schitterende sloep of zeilboot. Wij verhuren mooie en goed uitgeruste sloepen en zeilboten voor iedere gelegenheid. Gezellig met zijn tweeën of met het hele gezin, familie, vrienden of collega’s. Of je nou lekker wilt toeren over het Veerse meer of sportief wilt zeilen, wij hebben de boot die bij je past. Al onze boten mag je varen zonder vaarbewijs en bij slecht weer kan je gratis omboeken naar een andere dag. Reserveer online, telefonisch of per e-mailOntdek de vele eilanden

De eilandjes zijn net kleine paradijsjes om even uit te rusten of te gaan picknicken, voetballen, wandelen of zwemmen. Op bijna alle eilandjes zijn aanlegsteigers, picknicktafels, speelweides en toiletten aanwezig.

Aan de waterkant zie je regelmatig wilde paarden en damherten grazen en op sommige eilandjes spot je zeldzame vogels en in het water af en toe een zeehond.

Het Veerse MeerVaar en geniet!

Je kunt uiteraard heerlijk zwemmen in het schone water van het Veerse Meer of krabbetjes vangen op de steigers. Lekker borrelen op de sloep, een terrasje aan het water pakken of aanleggen in een van de vele dorpjes.

Extras


Veelgestelde vragen

Contact

 

Meer in Zeeland
Vandaag geopend 09:00 - 18:00
Sloep & Meer
Veerdam 3
4484 NV Kortgene
Zeeland
0113 216 120
info@sloepenmeer.nl
Openingstijden
Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag 09:00 - 18:00
Reviews op Google
 • Ivanos
  Ivanos
  5/5

  Super goede bootverhuur. Zeer correct en vriendelijk! Wij komen terug.

 • Ronald De Snoo
  Ronald De Snoo
  5/5

  Super geweest. Halve dag 160 euro. Heerlijke dag op grevelingenmeer. Kan goed varen op de sloep...👍☀️

 • demifort
  demifort
  5/5

  Aardige mensen, goede service, niets op aan te merken Boten zien er prima uit, mooie dag op het water gehad. Wij gaan hier zeker nog een keer een sloep huren.

 • ulli daelemans
  ulli daelemans
  5/5

  Super leuke uitstap met de familie gehad. Heel vriendelijk onthaal, toplocatie voor dagje op het water, prima boot. Wij komen zeker terug 👍🏻

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.