Sophie’s Choice Horse & Holiday, Vrouwenpolder

Mijn naam is Sophie Kleijheeg – Huibregtse oorspronkelijk kom ik uit Rotterdam waar ik in 1988 geboren ben. Al zo lang als ik me kan herinneren spelen paarden een grote rol in mijn leven. Ik ben al als jong meisje begonnen met paardrijden en heb uiteindelijk besloten ook van de paarden mijn beroep te maken.

Ik ben afgestudeerd van de opleiding paardenhouderij & management. Tijdens mijn opleiding heb ik mooie en leerzame stages mogen lopen waaronder enkele in het buitenland en heb ik mijn instructie diploma behaald. Vanaf dit moment ben ik begonnen met lesgeven zowel privé als groepslessen.

Waarom ik er voor gekozen heb Sophie’s Choice te beginnen?

Simpel paarden zijn mijn passie, en mijn passie wil ik delen.
Ik wil iedereen laten ervaren hoe heerlijk en ontspannen het kan zijn om paard te rijden.
Zeker in zo’n mooie omgeving als deze.
Heerlijk over het strand en door het water, of juist heerlijk tussen de bomen door de bossen.


Diensten

Over de paarden

Fotoboek

Gastenboek


Een paar reacties:

Zondag 20 juni een buitenrit over het strand mogen maken.

We werden goed begeleidt door Chantal en de paarden waren betrouwbaar en lief. We hebben er allebei ontzettend van genoten en komen zeer zeker nog een keer terug!

Afgelopen woensdagmorgen een heel fijne strandrit gemaakt. Het weer was om te huilen, maar daar hebben we geen moment last van gehad. We hadden heel leuke paarden die zeer goed aan de hulpen stonden en betrouwbaar waren.

Op het strand super fijn gegaloppeerd, niet “van deze paal tot die daar in de verte galop en gaan (en hopelijk blijven zitten)”, maar in overleg een overgang naar een gecontroleerde heerlijke galop.

We hadden goede begeleiding mee met de rit en er was een prettige sfeer op stal.

Paarden hadden ook fijne zadels en zagen er gelukkig en goed verzorgd uit.

Voor herhaling vatbaar!

 

Arrangementen, Vrouwenpolder

Vakantie stalling, Vrouwenpolder

Buitenritten, Vrouwenpolder

Privélessen, Vrouwenpolder

Ponykampen, Vrouwenpolder

Meer in Zeeland
Vandaag geopend 09:00 - 17:00
Sophie’s Choice Horse & Holiday
Lepelstraat 6
4354 KK Vrouwenpolder
Zeeland
06 14610072
Info@horseandholiday.nl
Openingstijden
Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag 09:00 - 17:00
Reviews op Google
 • Daniella
  Daniella
  4/5

  Vandaag een fijn verzorge strandrit van 3u. Hebben zeker 2u over het strand gereden. Hebben hele lange stukken heerlijke gegaloppeerd. Hebben alle 3 heel erg genoten van deze fijne rit. Achteraf heerlijke chocomelk en appflappen gehad. Dit smaakte ons wel na deze rit

 • Saskia
  Saskia
  5/5

  Aan het eind van de zomer hier een heerlijke rit gehad met leuke begeleiding. Met 3 vriendinnen die al even niet gereden hadden. rit keurig naar wens aan gepast. Ik zie hier hart voor dier en mens.

 • Susan Berkhout
  Susan Berkhout
  5/5

  Gisteravond hebben wij een strandrit gemaakt bij Sophie's Choice met onze ervaren ruitergroep. Chantal was mee als begeleidster. We hebben een súper leuke rit gehad. De heren reden op KWPN'ers en de dames op een Haflinger. De paarden zagen er goed verzorgd uit en ze waren ook super lief! Iedereen was erg tevreden met zijn of haar paard. Ze waren lekker voorwaarts, maar tegelijkertijd ook heel braaf, luisterden goed en waren perfect verkeersmak. Dat was fijn, omdat we eerst een stuk over de straat en langs de weg moesten rijden voordat we op het strand waren. We hebben uiteindelijk een mooie grote ronde gemaakt en hebben ook nog door het water gereden. Op het strand zelf hebben we een paar heerlijke galopstukken gehad. Op de terugweg nog een ree gezien. Op en top genoten! Bedankt, we komen zeker nog een keertje terug! Groetjes uit de Drechtsteden :-)

 • Lotte Van laer
  Lotte Van laer
  5/5

  Wij deden hier een supertoffe buitenrit met kids van 9 en 11, en boekten een lesje voor onze kleuter van 3. Allebei hele positieve ervaringen. Aangename en deskundige lesgevers, betrouwbare paarden, mooie omgeving om te wandelen. Zeer redelijke prijzen! Kortom: Een aanrader.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.