Beware Beach in omgeving Ouddorp,

Beware Beach
Ouddorp, Goeree-Overflakkee

OP ZOEK NAAR
EEN
ORIGINEEL DAGJE UIT?

Bij Beware Beach beleeft iedereen een fantastische dag op het strand van de Brouwersdam. Alleen of met je partner, vrienden of familie, een schoolklas of bedrijf. De Brouwersdam is één van de breedste en mooiste stranden van Nederland. Werkelijk alle vormen van recreatie op het strand of water zijn er mogelijk.

Mensen trekken vanuit heel Europa naar deze hotspot om hun favoriete sport te beoefenen en te genieten van het mooie leven op en rondom het strand, de Noordzee en het Grevelingenmeer.

Ervaar het ook

Elke groep, groot of klein, krijgt een warm welkom op onze prachtige strandlocatie. De sfeer is altijd relaxt, het eten is uitstekend. Onze activiteiten zijn spectaculair maar ook laagdrempelig. Iedereen kan het leren. Wij halen je op een prettige manier uit je comfortzone en laten je kennis maken met bijzondere sporten zoals strandzeilen en kitebuggyen

Activiteiten Groepsuitjes O’Neill Beach Center Contact

Meer in Zuid Holland
Morgen geopend 10:00 - 17:30
Openingstijden
Maandag 10:00 - 17:30
alleen op reservering
Dinsdag 10:00 - 17:30
alleen op reservering
Woensdag 10:00 - 17:30
alleen op reservering
Donderdag 10:00 - 17:30
alleen op reservering
Vrijdag 10:00 - 17:30
alleen op reservering
Zaterdag 10:00 - 17:30
alleen op reservering
Zondag 10:00 - 17:30
alleen op reservering

In de omgeving

Reviews op Google
 • Philippe Abbing
  Philippe Abbing
  2 maanden geleden
  10

  Wow wat een wind

 • Seppe Verhoeven
  Seppe Verhoeven
  10 maanden geleden
  10

  Lekkerste Caesar salade ooit gegeten! En de homemade ice tea is fantastisch. Vriendelijke bediening, mooie zaak en leuk terras! Voor mij de beste beachbar op de Brouwersdam.

 • Erwin Schrijvers
  Erwin Schrijvers
  4 jaar geleden
  8

  Lekker relaxe strandtent om te loungen. Lekker eten en mooi strand.

 • Justin F
  Justin F
  een jaar geleden
  10

  BloKarten is goedkoper en ze hebben beter materiaal dan de omringende strandtenten..echte aanrader. Ze laten je na een korte instructie vrij in tegenstelling tot de buren waar je eerst 2 uur instructie moet volgen...

 • Es H.
  Es H.
  2 jaar geleden
  10

  Prachtig stuk strand. Er zijn toiletten en douches aanwezig. Op het strand is er de mogelijkheid om te voetballen en beach volleyballen. Er hangen een aantal hangmatten, slacklines en er is een kasteeltje aanwezig voor kinderen om in de spelen. Ook de strandtent is super; goede service, leuke activiteiten (zoals blokarten, kitesurfen of suppen) en vriendelijk personeel.