De Mekkerstee, Ouddorp


Alle ingrediënten
voor een lekker dagje uit

Op geitenboerderij De Mèkkerstee beleef je de charme van het boerenleven. Ervaar de wellness van onze geiten en bezoek onze vernieuwde kinderboerderij. Geniet tussendoor van ons zelfgemaakt ijs of bezoek ons restaurant voor een heerlijke kop koffie met appeltaart. In onze kaasmakerij zie je hoe onze kaas wordt gemaakt en in onze landwinkel kun je terecht voor allerlei streekproducten. Ben je met een (grote) groep of zoek je een leuke stop tijdens een dagtrip, dan verzorgen wij graag jullie lunch! Ons restaurant is tevens een unieke locatie voor vergaderingen, sessies of allerlei andere bijeenkomsten.

Tot ziens op de Mèkkerstee!Wij bedienen u graag
in ons restaurant.

Genieten van onze producten, dat kunt u doen in ons restaurant! In ons kindvriendelijk en gezellig restaurant kunt u terecht voor lunch en koffie, maar ook een high tea. Kom bijvoorbeeld genieten van onze appeltaart (iedere dag zelfgebakken!), een heerlijke pannenkoek (indien gewenst glutenvrij), luxe belegde broodjes, smoothies, gebak, ons ambachtelijk ijs en nog veel meer lekkers. We bedienen u graag!


Genoeg te doen voor de kleintjes Kom lekker lunchen in ons restaurant
Bekijk ons kaasassortiment Maak kennis met onze boerderijdieren

 

Meer in Zuid Holland
Vandaag geopend 09:00 - 17:00
De Mekkerstee
Hofdijksweg 34
3253 KB Ouddorp
Zuid Holland
0187 684 050
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten
Reviews op Google
 • Robin IJzerman
  Robin IJzerman
  4/5

  Erg leuk voor volwassenen en kinderen. De hele keten van verzorging van de geit, tot melken tot kaas is te zien. De geiten worden goed verzorgd en ze kunnen heerlijk naar buiten een paar uur per dag. Ook hebben ze andere dieren. Vergeet geen ijsje te kopen gemaakt van geitenmelk. Zoiets heb je nog nooit geproefd. Erg te spreken over deze plek.

 • Elroy Prins
  Elroy Prins
  5/5

  Het is er voor de kleine kinderen echt geweldig.. 2x per dag worden de geiten gemolken, leuk om te zien. Buiten hebben ze een leuke speeltuin en je kunt er goede koffie drinken en een lekker ijsje eten... echte top plek.

 • Rogier en Mariska Visscher
  Rogier en Mariska Visscher
  5/5

  Op een vaste tijd wordt er gemolken, leuk om te zien, ook de stallen waar de geiten wachten tot ze gemolken worden. Speeltuin was erg leuk voor onze 4 jarige zoon. Wel wat lekkers kopen in het winkeltje!

 • Marilyn Donker
  Marilyn Donker
  5/5

  Hele leuke speelboerderij voor de kleintjes, en zelfs voor onze meiden met Coeliakie is er een glutenvrije pannekoek te krijgen. Het winkeltje heeft heerlijke glutenvrije spulletjes zoals koekjes van Gluutlooz & Zo en heerlijke brownies en jamtaartjes. Er is genoeg te zien en te spelen echt een aanrader.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.