Garage Schellenboom – Bosch Car Service, Hoek van Holland

Afspraak makenAlles onder één dak bij Bosch Car Service Schellenboom

Wij doen alles voor uw auto. Wij staan niet alleen garant voor deskundig advies en vakkundig onderhoud en reparatiewerk, u kunt bij ons ook andere zaken voor uw auto regelen. Zo kunt u naast de Pechhulp bij ons terecht voor de Autoverzekering, Autofinanciering en betrouwbare tweedehandsauto’s.Onderhoud en service

Occasions

ActiesFabrieksgarantie

Bij Bosch Car Service Schellenboom behoudt u bij onderhoud en reparatie de fabrieksgarantie, ongeacht waar u de auto kocht. U kunt dus ook bij ons terecht voor onderhoud aan  uw nieuwe auto.. Wij werken volgens de voorschriften van de fabrikanten en met originele kwaliteitsonderdelen, waardoor de fabrieksgarantie geldig blijft.

Meer informatieContact


Meer in Zuid Holland
Maandag geopend 08:00 - 17:00
Garage Schellenboom – Bosch Car Service
Prins Hendrikweg 50
3151 AE Hoek van Holland
Zuid Holland
0174 387 180
info@garage-schellenboom.nl
Openingstijden
Maandag 08:00 - 17:00
Dinsdag 08:00 - 17:00
Woensdag 08:00 - 17:00
Donderdag 08:00 - 17:00
Vrijdag 08:00 - 17:00
Zaterdag 09:00 - 12:00
Zondag Gesloten
Reviews op Google
 • G-unit 187
  G-unit 187
  5/5

  Super bedrijf en geweldige service. Erg klantvriendelijk en duidelijke afspraken. Alles in overleg. En altijd een oplossing. Goeie communicatie met een gevoel dat er word geluisterd en mee word gedacht. Schade herstel ook erg netjes. Bedrijf waar ik zeker voor schade herstel terug zal komen. Top!!!!!!

 • Jeroen Derksen
  Jeroen Derksen
  5/5

  Supergoed geholpen toen bleek dat mijn remblokken en schijven geheel op waren. Het werd snel geregeld en de auto stond gewassen weer klaar.

 • Fred van der Windt
  Fred van der Windt
  5/5

  Onlangs mijn banden opgepompt met een installatie van bandopspanning.nl Deze is niet van Schelleboom maar staat er als service. Bij de verste band beschadigde de versleten luchtslang de lak van mijn auto. Schelleboom heeft dit keurig opgelost door de schade te repareren en de schade te verhalen bij bandopspanning. Topbedrijf!

 • Peter Klaris
  Peter Klaris
  5/5

  Deze garage geeft mij een goed gevoel en vertrouw hun mijn wagen zeker toe..Veel jonge enthousiaste monteurs wat voor een goede sfeer zorgt,wat weer omgezet wordt in een goede kwaliteit...ik ben een tevrede klant

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.