Houthandel van de Marel, 's-Gravenzande

Meer in Zuid Holland
Vandaag geopend 07:00 - 17:00
Houthandel van de Marel
Maasdijk 90
2691 NV 's-Gravenzande
Zuid Holland
0174 412 159
Openingstijden
Maandag 07:00 - 17:00
Dinsdag 07:00 - 17:00
Woensdag 07:00 - 17:00
Donderdag 07:00 - 17:00
Vrijdag 07:00 - 17:00
Zaterdag 07:00 - 13:00
Zondag Gesloten
Reviews op Google
 • Victor Reebergen
  Victor Reebergen
  5/5

  Ik ben echt hele tevreden met van der Marel. Soms kom je er pas later achter dat je zelf een foute keuze hebt gemaakt, maar dat je wel het juiste bedrijf gekozen hebt die dit voor je oplost. Bij ons was het plaatsen van onze veranda, die we bij van de Marel gekocht, hadden helemaal verkeerd geplaatst (door een ander bedrijf), echter met de hulp van Dennis staat die er nu wel mooi. Hij heeft een andere tuinman geregeld, nieuwe spullen besteld etc en gezorgd dat het uiteindelijk goed kwam. Je komt er pas achter wie je vrienden zijn als je ze echt nodig hebt. Dennis heeft ons echt uit de brand geholpen toen en daar ben ik hem zeer dankbaar voor! Juist daarom is een professioneel bedrijf belangrijk. Victor

 • Peter Vrij
  Peter Vrij
  4/5

  Mooie houthandel. Goede service en vriendelijke mensen. Kwaliteit is prima.

 • Eugѐne v Antwerpen
  Eugѐne v Antwerpen
  4/5

  Oude schuurdeur op maat laten zagen voor een prikkie! Toppie jongens! 👍

 • Aad Mostert
  Aad Mostert
  5/5

  Prettige houthandel voor veel houtproducten. Je wordt er altijd vlot en netjes geholpen. Schuttingplanken nodig... vergeet de bouwmarkt. 10 x betere kwaliteit voor een lagere prijs. Hoe mooi wil je het hebben.

 • Folkert ten Kate
  Folkert ten Kate
  4/5

  Heb deze ervaring ook via de mail gedeeld, waar nog op gereageerd kan worden dus mogelijk dat mijn ervaringen nog zullen verbeteren. Als je bij een houtspecialist koopt ben je wat meer geld kwijt dan bij een Hornbach of bepaalde online zaken, je mag dan ook wat specialisme en service verwachten. Al met al werd ik vrij ongeïnteresseerd geholpen (het was ook bijna sluitingstijd tenslotte) toen ik mijn via email offerte bestelde hout kwam halen. Vervolgens ontbreekt er één heel stuk rest hout van 1500mm~ en het hout dat ik wel heb mogen ontvangen zit vol met beschadigingen en vlekken. Ik heb het hout ontvangen dat andere klanten die zelf het hout selecteren hebben laten liggen en ontweken... Ondanks dat ik had aangegeven wat ik met het hout wilde doen en dat dit allemaal in het zicht zou komen. Zelf had ik natuurlijk kritischer moeten opletten bij het ophalen van het hout en niet gewoon moeten inladen omdat het al voorbij sluitingstijd was en het gewoon nooit moeten weigeren. Dat je als klant niet kunt vertrouwen op goed hout voor deze prijzen is gewoon jammer en zou niet zo moeten zijn. Edit: Mijn ervaringen via de mail zijn goed ontvangen en worden serieus genomen. Om die reden doe ik er één ster bij, het proberen iets te corrigeren bij een misstand is natuurlijk wel klant gericht. Edit2: De manier waarop dit is gecorrigeerd is heel erg knap/goed gedaan. We hebben het hout terug gebracht (5 balken verlijmd als werkblad) met alle beschadigingen en 'defecten' en kregen deze perfect geschaafd en mooi terug... Heel knap en fijn. Verdient daar mee wat mij betreft een extra ster. Had niet verwacht dat dit zo goed zou worden opgelost.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.