€€ €€€€

In d’Groene Lanteern, Ouddorp

Welkom in de Groene Lanteern een eigentijds café-restaurant in de mooie badplaats Ouddorp.

Wij hebben een brede menukaart, waar u zowel overdag als ‘s avonds van lekker eten en een goede sfeer kunt genieten. Ook na een dag strand is het bij ons goed vertoeven en blijft u lekker tot de file weg is. U bent van harte welkom voor een kop koffie, een lekkere lunch, maar ook voor een uitgebreid diner!


In d’Groene Lanteern

Bestellen

Menu

Reserveren

Foto’s

Contact


Een van de vele positieve recensies:
Naast het enthousiaste, kundige en vriendelijke personeel, de goede kwaliteit van het eten (wat overigens mooi gepresenteerd werd) , waren het bovenal het kaasplankje en de bijbehorende port die de avond helemaal af maakte. Wij komen zeker terug!


Meer in Zuid Holland
Vandaag geopend 11:00 - 22:00
In d’Groene Lanteern
Weststraat 16
3253 AR Ouddorp
Zuid Holland
0187 681 627
Openingstijden
Maandag 16:00 - 22:00
Dinsdag 11:00 - 22:00
Woensdag 11:00 - 22:00
Donderdag 11:00 - 22:00
Vrijdag 11:00 - 22:00
Zaterdag 11:00 - 22:00
Zondag Gesloten
Reviews op Google
 • Simon Boon
  Simon Boon
  5/5

  Zoekend ergens naar een tafeltje om te eten kwamen we uit bij de "D'Groene lanteern" waar De tafels vol of gereserveerd waren.... maar per geluk een tafeltje vrij kwam . Zijn daar achteraf heel blij mee omdat we heerlijk hebben gegeten. Ik had gevraagd aan het super gastvrije personeel wat een aanrader was en zijn uitgekomen op de varkenshaas medaillons met brie en mosterdsaus. Wat was dit lekker....met als afsluiting een heerlijke crème brule . Ja wij weten het zeker en komen zeker terug.

 • Leo Ritmeester
  Leo Ritmeester
  5/5

  Op een zonnige woensdag neergestreken op het gezellige en opgeruimde terras. Wij kozen als drankje de Brugse zot, kan niet anders zou ik bijna zeggen, en mijn vrouw een goed gekoelde zoete witte wijn. Uitgeserveerd door super vriendelijk personeel. Toen wij dan ook op de kaart een twaalfuurtje vlees en vis zagen, was de keuze snel gemaakt. Heerlijk hebben wij hiervan genoten. Met name de boterham met garnalenkroket, net nog even voorzien van wat Stellendamse garnaaltjes was iets moois. In de namiddag nog even terug geweest voor een drankje. De Groene Lanteern, jullie hebben er twee regelmatig terugkerende klanten bij! Tot gauw dus! Leo Ritmeester Rockanje

 • Leen Groenendijk
  Leen Groenendijk
  4/5

  We waren hier in september 2021 met familie. We hebben hier goed gegeten, de bediening was ook goed, alleen de eigenaar kwam in het begin wat nors en brommerig over, zo dat we dachten moeten we hier wel eten. Maar verder was alles prima en het eten was ook prima.

 • Angie tha house
  Angie tha house
  5/5

  In een woord geweldig!! Vorige week gegeten, eigenlijk vol, maar een vriendelijke dame kon na wat schuiven toch een plekje voor ons maken. Binnen enkele minuten stonden de drankjes op tafel. Voorgerechten (pikante mosselen, garnalen aioli) waren heerlijk, zelfs het mandje brood werd bijgevuld, top. Hoofdgerecht (schol, spareribs en saté) echt goed, heerlijk! Ondanks de drukte snel op tafel. Glaasjes werden weer bijgevuld. Dessert (cheesecake) ook heerlijk. Horecamensen ten top 👍 Hier komen we vaker terug!

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.