Omniversum, Den Haag

Meer in Zuid Holland
Vandaag geopend 10:00 - 21:00
Omniversum
President Kennedylaan 5
2517 JK Den Haag
Zuid Holland
070 354 5454
Openingstijden
Maandag 10:00 - 21:00
Dinsdag 10:00 - 21:00
Woensdag 10:00 - 21:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 21:00
Zondag 09:00 - 21:00
Reviews op Google
 • Rogier Kuipers
  Rogier Kuipers
  4/5

  Indrukwekkende film gezien over het leven in de oceanen. Dieren en natuur waren van echt dichtbij te zien. Soms lijkt het wel of je zelf in de oceaan zwemt. Zeer vriendelijk personeel. O.a. toen we even verkeerd eruit liepen werd ons vriendelijk verteld, dat we een andere route moesten nemen. Het enig minpuntje is het aantal parkeerplaatsen wat aanwezig is bij het Omniversum. Ongeveer 30 plekken. Het is verstandig om een parkeerplek in de buurt op te zoeken.

 • martinjan dijkstra
  martinjan dijkstra
  3/5

  Film Antarctica gezien. Een National Geographic achtige documentaire voorzien van het welbekende alarmistische klimaatsausje. Het koepelscherm geeft een bijzondere ervaring. Persoonlijk vind ik dat niet alle beelden zich even goed lenen voor dit scherm. Een zeehond met een lengte van minstens 8 meter is nogal opgeblazen. Een panorma vanuit vliegtuig daartegen is overtuigend en verbluffend. Tijdens heel lichte scenes zijn lijnen van het gesegmenteerde filmdoek zichtbaar. Scherpte beeld, vooral bij bewegingen, kan beter. Zeker als je beseft dat beeldkwaliteit in bioscopen de laatste decennia enorm is verbeterd. Een betere techniek en films die meer aansluiten bij een omni-imax weergave zou welkom zijn. Films zijn relatief kort (50min). Personeel vriendelijk

 • TheMsChocoholic
  TheMsChocoholic
  4/5

  Erg rustig, goed personeel en erg klantvriendelijk! Ze denken met je mee en nemen de tijd om je uit te leggen hoe 't werkt als je er nog nooit bent geweest.

 • Jelle Verdijk
  Jelle Verdijk
  5/5

  Het Omniversum is keer op keer een indrukwekkende beleving. Een echte aanrader en enorm leerzaam voor jong en oud. Voor mij is het Omniversum dé plek om even de drukte van de dag te vergeten. Kortom een hele fijne plek om te bezoeken.

 • Jimmy Özkan
  Jimmy Özkan
  4/5

  Net als altijd zeer te spreken over deze manier van een docu kijken. Eigenlijk maakt het niet uit welke docu, alles is lijkt interessant als je hier bent.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.