Strandcafé De Zeester in omgeving Ouddorp,

Strandcafé De Zeester
Ouddorp, Goeree-Overflakkee

Strandcafé De Zeester

Strandcafé De Zeester

 

Welkom bij Strandcafé De Zeester.

U vindt ons op een prachtige locatie aan het Strand Oosterduinpad in Ouddorp(ZH). Het op de kenmerkende hoge palen gebouwde paviljoen beschikt over een ruime binnen accommodatie met een gezellige bar en heeft een mooi groot terras rondom, zodat een schitterend uitzicht gegarandeerd is.

 

Strandcafé De ZeesterWeer of géén weer, lekker in de zon, uitwaaien langs het strand of genieten van de natuur, hier is alles mogelijk. Zomer of winter, of je nu badgast, wandelaar of fietser bent, je wilt relaxen en lekker wat eten of drinken in een gezellige met goede muziek verzorgende omgeving ver weg van alle drukte.

Honden zijn van harte welkom op ons paviljoen.


Omgeving

Historie

Foto’s


Meer in Zuid Holland
Strandcafé De Zeester
Strand Oosterduinpad
Ouddorp

0187-681419
info@strandcafedezeester.nl

In de omgeving

Reviews op Google
 • eyebiteme .
  eyebiteme .
  in de afgelopen week
  4

  Als na de Corona heropening je pinautomaat nog onder een korst van vuil zit snap je er niet veel van. Geen check, geen handzeep, serveersters die glazen met hun (blote) handen bij de rand pakken, nee dank u.

 • Gerard Jacobs
  Gerard Jacobs
  6 maanden geleden
  2

  Zonnige herfstdag. Doekje gevraagd om zelf de tafel en stoelen droog te maken. Koffie met een enorm voetbad. Personeel niet pro-actief. De vissoep bleek na een halfuur wachten uitverkocht te zijn. De drie uitsmijters waren koud. Het broodje gezond kwam niet verder dan een droge Italiaanse bol met alleen wat sla. Geen dressing, niks. Waardeloos, ongeïnspireerd. Advies: sluit de tent dan na de zomer als de fut eruit is.

 • Bureau Veldwerk
  Bureau Veldwerk
  4 maanden geleden
  6

  Best een eind gelopen omdat stond aangegeven dat het restaurant geopend zou zijn, maar dat bleek niet het geval, jammer, zag er wel leuk uit.

 • Ellen Griekspoor
  Ellen Griekspoor
  een week geleden
  10

  Zo genoten! Heerlijk

 • Jelle de Vries
  Jelle de Vries
  6 maanden geleden
  4

  Gezellige locatie, maar het eten is niet bijzonder. Een uitsmijter voor €8,20 voorzien van drie lauwe eieren op wit brood (bruin besteld) en ergens verstopt een stukje ham. Magnetron opgewarmde poffertjes. Personeel in de bediening doet z’n best en is vriendelijk.