The City Food & Fun, 's-Gravenzande

Reserveren

Groepen


Lasergamen met een groep bij The City Food & Fun Joy de boules bij The City Food & Fun 's Gravenzande


Welkom bij The City, de grootste all-in-one Entertainment Center van Zuid-Holland. Dit is niet zomaar een plek om te zijn, maar een sensationele ervaring van food & fun! Onze speelvelden zijn omgebouwd tot sensationele locaties zoals Happy Highway, The Gas Station en The Tube. Hier kunt u genieten van diverse activiteiten zoals bowlen, minigolf, lasergamen, jeu de boules, VR games, karaoke, poolen, darten en squash.


The City Food & Fun voor heerlijk uit eten


Na het maken van nieuwe herinneringen, kunt u neerploffen in onze grote PizzaBar die ruimte biedt voor jong en oud. Of u nu wilt ontspannen met een wijntje op een van onze relaxte loungeplekken, of de dag wilt doornemen aan uw eigen bartafel, wij hebben het allemaal. Stel zelf de lekkerste pizza’s samen en geniet ervan terwijl u nageniet van uw spectaculaire stedentrip in The City.


Horeca


Bowlen bij The City Food & Fun in 's Gravenzande


Bij The City hebben we speciale Combi Deals voor u, waarbij u kunt genieten van twee activiteiten en dineren voor een speciale prijs. Of u nu wilt minigolfen met laser gamen, karaoke zingen met minigolf, bowlen met lasergamen, minigolfen en VR Zone, bowlen en minigolf, of lasergamen en VR Hero Zone, we hebben deals voor iedereen!


Combi Deals


De leukste games bij The City Food & Fun 's Gravenzande


Dus waar wacht u nog op? Reserveer vandaag nog uw stedentrip naar The City – waar fun & food op u wachten!


Contact

Meer in Zuid Holland
Vandaag geopend 14:00 - 00:00
The City Food & Fun
Van Leeuwenhoekstraat 10
2693 BG 's-Gravenzande
Zuid Holland
0174 417 215
info@thecity.nl
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 17:00 - 22:00
Woensdag 12:00 - 22:00
Donderdag 17:00 - 22:00
Vrijdag 14:00 - 00:00
Zaterdag 12:00 - 00:00
Zondag 12:00 - 20:00
Reviews op Google
 • Wilco de Vries
  Wilco de Vries
  4/5

  Middagje vermaakt. Leuke bowlingbaan met animatie. Moesten wel vragen of de animatie aan mocht. Hadden er iets meer van verwacht. Na bowlen flow in The dark midget golf. 18 holes. Erg leuk. Automatisch tellen systeem super handig. Drankje en hapjes bestellen op iPad werkt super. Bediening snel en vriendelijk. Aanrader voor middagje uit

 • ashwin sahadew
  ashwin sahadew
  5/5

  Superleuke zaak met meer dan bowlen!! Zag een karaoke bus, mini golfbaan, indoor playground en Nog wat leuke dingetjes.. Ben een leek wat bowlen betreft maar ik vond het een leuke ervaring!

 • Hamdi Chalati
  Hamdi Chalati
  5/5

  🎉 Fantastisch Teamuitje bij The City Food & Fun! 🍕 Gisteren hebben we bij The City Food & Fun een onvergetelijk teamuitje gehad, en ik wil graag van deze gelegenheid gebruik maken om niet alleen ons geweldige avontuur te vieren, maar ook om de verbinding te leggen tussen dit geweldige moment en hoe Nationale-Nederlandenbijdraagt aan goed werkgeverschap, werkgeluk en vitaliteit. Allereerst wil ik Richard Bultink, de eigenaar van The City Food & Fun, van harte bedanken voor het creëren van deze geweldige plek waar teams zoals de onze kunnen samenkomen en plezier kunnen hebben. Zijn toewijding aan het bieden van een onvergetelijke ervaring is bewonderenswaardig. Dank je wel, Richard! Een speciale shout-out gaat ook naar Fred Buisman, de bedrijfsleider, voor zijn rol als voortreffelijke gastheer tijdens ons bezoek. Zijn warme ontvangst en oog voor detail hebben echt bijgedragen aan de positieve sfeer van de dag. En laten we Antonio, de meesterlijke pizzabakker, niet vergeten! Zijn voortreffelijke pizza's hebben onze teamgeest versterkt en ons laten genieten van heerlijk eten. Maar er is nog een persoon die ik hier wil eren - Danny van der Ploeg. Danny heeft de afgelopen 10 jaar trouw bij Nationale Nederlanden gewerkt, en we willen hem van harte bedanken voor zijn toewijding en harde werk. Danny, wij als team wensen je heel veel succes en voorspoed in je nieuwe rol bij de geweldige werkgever, Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs. En hoe past dit alles bij Nationale-Nederlanden? Welnu, goed werkgeverschap begint met het investeren in het welzijn van onze medewerkers. Teamuitjes zoals deze dragen bij aan het versterken van onze banden en het bevorderen van werkgeluk. Een positieve, ondersteunende werkomgeving is waar Nationale Nederlanden voor staat. Daarnaast draagt vitaliteit bij aan het succes van ons team. Het actief deelnemen aan leisure activiteiten als groep, zoals bij The City Food & Fun, draagt bij aan gezondheid en welzijn, iets wat Nationale Nederlanden sterk ondersteunt. Laten we deze waarden vieren en blijven investeren in de groei en het geluk van ons team. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst!

 • Tarik Trikitto
  Tarik Trikitto
  5/5

  Erg leuke avond gehad met minigolf en bowlen. Er zijn ook meerdere andere leuke dingen te doen. Tijdens het wachten tussen de activiteiten kun je een potje airhockey of basketballen

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.