Visspecialist Hameeteman in omgeving Ouddorp,

Visspecialist Hameeteman
Ouddorp, Goeree-Overflakkee

Visspecialist Hameeteman bestaat al bijna 60 jaar en is een begrip in Ouddorp en omgeving! Het afgelopen jaar heeft ons bedrijf een totale metamorfose ondergaan. Bij ons staat kwaliteit, klantvriendelijkheid en een goede prijs hoog in het vaandel!

hameeteman1

In onze winkel bieden wij eetgelegenheid voor ongeveer 50 gasten en buiten op ons zonnige terras hebben wij plek voor ongeveer 40 gasten.

hameeteman2Naast de vertrouwde vis en visspecialiteiten hebben wij ons de afgelopen jaren ook gespecialiseerd in het bereiden en verzorgen van luxe hapjesschalen, salades, tapas, sushi uitgebreide warme en koude buffetten, kant-en-klare maaltijden, menu´s en heerlijke borrelschalen. Wij wensen u een smakelijk bezoek!

Heeft u vragen of heeft u binnenkort een feestje? Bij ons is alles bespreekbaar! Wij staan altijd voor u klaar in onze winkel!


ASSORTIMENT
MENU

Meer in Zuid Holland
Vandaag geopend 09:00 - 18:00
Visspecialist Hameeteman
Hoge Pad 5
3253 BH Ouddorp

0187 - 684169
info@visspecialisthameeteman.nl
Openingstijden
Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 20:00
Zaterdag 08:30 - 19:00
Zondag Gesloten

In de omgeving

Reviews op Google
 • Remco Luts
  Remco Luts
  een jaar geleden
  10

  Na de vorige keer zijn wij vijf weken later weer in Ouddorp en natuurlijk maken wij van de gelegenheid gebruik om weer bij visrestaurant Hameeteman te reserveren. Ook deze keer weer heerlijk vis gegeten, keurige bediening, gewoon zo als het hoort. TOP. Wij verheugen ons al weer op de volgende keer. Heerlijk, zowel op de bediening als de kwaliteit van de gerechten viel niets maar dan ook niets op aan te merken. Heerlijke vis tegen een redelijke prijs.

 • Cor Romijn
  Cor Romijn
  11 maanden geleden
  8

  Lekker vis eten in een gastvrije ambiance. Alles kakelvers en goed klaargemaakt.

 • E. Den Ouden
  E. Den Ouden
  2 jaar geleden
  10

  Fijn schoon restaurant met open keuken. Zeer vriendelijk en formeel personeel, veel aandacht voor de klanten. Komen vaak kijken of alles nog in orde is. Heerlijke kaart en ook keuze uit gerechten die niet op de kaart staan. Enige nadeel vond ik dat er geen achtergrond muziekje was en daardoor konden we heel duidelijk de gesprekken van de andere gasten verstaan. Verder alles top in orde.

 • Ray de Busschère
  Ray de Busschère
  2 maanden geleden
  10

  Hier kun je zo lekker tafelen, alles met zorg bereid en een heerlijke wijn erbij!

 • Jaap van Veen
  Jaap van Veen
  4 maanden geleden
  10

  Vis zoals vis moet zijn verse producten en niet te vergeten vriendelijk personeel.