€€ €€€€

Visspecialist Hameeteman, Ouddorp

Visspecialist Hameeteman bestaat al bijna 60 jaar en is een begrip in Ouddorp en omgeving! Het afgelopen jaar heeft ons bedrijf een totale metamorfose ondergaan. Bij ons staat kwaliteit, klantvriendelijkheid en een goede prijs hoog in het vaandel!

hameeteman1

In onze winkel bieden wij eetgelegenheid voor ongeveer 50 gasten en buiten op ons zonnige terras hebben wij plek voor ongeveer 40 gasten.

hameeteman2Naast de vertrouwde vis en visspecialiteiten hebben wij ons de afgelopen jaren ook gespecialiseerd in het bereiden en verzorgen van luxe hapjesschalen, salades, tapas, sushi uitgebreide warme en koude buffetten, kant-en-klare maaltijden, menu´s en heerlijke borrelschalen. Wij wensen u een smakelijk bezoek!

Heeft u vragen of heeft u binnenkort een feestje? Bij ons is alles bespreekbaar! Wij staan altijd voor u klaar in onze winkel!


ASSORTIMENT
MENU

Meer in Zuid Holland
Maandag geopend 09:00 - 18:00
Visspecialist Hameeteman
Hoge Pad 5
3253 BH Ouddorp
Zuid Holland
0187 - 684169
info@visspecialisthameeteman.nl
Openingstijden
Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 20:00
Zaterdag 08:30 - 19:00
Zondag Gesloten
Reviews op Google
 • Salina van Gelder
  Salina van Gelder
  5/5

  Heerlijk gegeten, mosselen en slip tongetjes. Desert was prachtig opgemaakt en smaakte voortreffelijk. We twijfelden eerst omdat de entourage wat gedateerd is. We zijn blij dat we hier toch zijn gebleven. Vooral de gastvrijheid valt op!

 • Eigenaar Webshop
  Eigenaar Webshop
  5/5

  Wat een gastvrijheid. Heerlijk verse gerechten en qua voedselallergenen weten ze goed waar ze het over hebben. Glutenvrij os heel goed te doen.

 • Guido van Zetten
  Guido van Zetten
  5/5

  We wilden ons weekje in Zeeland graag afsluiten met een heerlijk diner. Wegens de huidige situatie is alle horeca gesloten en ben ik opzoek gegaan naar een goed visrestaurant. Mijn oog viel op Hameeteman door de goede reviews. Tijdens ons bezoek aan Ouddorp ben ik langs het restaurant gegaan met een ietwat bijzonder verzoek: Ik wilde het liefst van alles een beetje. De kok en de eigenaar kwamen met wat suggesties en ik gaf aan wat ik graag wilde. Het werd een zeer royale koude visschotel met paling, tonijn, kreeft en garnalen. Ook hadden we kreeftensoep. Als hoofdgerecht hadden we Griet, Kabeljauw en zeebaars. Het werd geserveerd met aardappels, wortels en zeekraal. Het dessert was de parfait van witte chocola met fruit. Geloof me, alles was zo ontzettend lekker, ik heb zelden zo lekker gegeten. Ook was alles exact volgens afspraak en zeer goed verpakt. Het hoofdgerecht kon in de bakjes de oven in op 100-120 graden om het warm te houden zodat we er de hele avond over konden doen om te genieten van het eten. Aan alle details was gedacht. Hele grote complimenten aan het restaurant. Ook in tijden van Corona kan je heerlijk eten op restaurant niveau, maar dan thuis. (Ps, de schaal met koude vis was echt prachtig bij het afhalen, helaas moest ik, onnodig, remmen voor een flitser..)

 • Mam de Beer
  Mam de Beer
  4/5

  Heerlijk eten, goede bediening, entourage was minder.

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.