€€ €€€€

Zoet of Zout, Stellendam

Leuk om u te mogen begroeten bij Zoet of Zout!

Restaurant Zoet of Zout is direct gelegen aan het Haringvliet op een werkelijk unieke locatie!
In ons restaurant kunt u uitstekend en betaalbaar eten en drinken terwijl u geniet van het adembenemende uitzicht via de metershoge raampartij.

Ook binnen komt u ogen tekort, we hebben namelijk gekozen voor een industriële uitstraling (die past bij de uitstraling van het gebouw) en hebben deze gecombineerd met veel hout- en aardetinten.

Hierdoor hopen wij dat onze gasten zich direct bij binnenkomst al prettig en welkom voelen.

Onze gerechten worden met liefde bereid door gepassioneerde vakmensen. Uw gerecht is hierdoor ambachtelijk en puur. En dat proeft u!
Bij Zoet of Zout werken we uitsluitend met verse, eerlijke producten waarbij we grote waarde hechten aan het welzijn van dier en natuur.

Geniet van uw bezoek en we hopen u spoedig weer te begroeten om te eten, drinken en genieten.

 

Direct naast Zoet of Zout ligt het zeehondenopvang A Seal . Bij A Seal kun je echte zeehonden van heel dichtbij bekijken. Je kunt ook zien hoe de vele vrijwilligers de dieren dagelijks verzorgen en je komt van alles te weten over de verschillende zeehonden die leven in ons gebied. Kijk op www.aseal.nl voor meer informatie.

Restaurant Zoet of Zout is gemakkelijk bereikbaar vanaf de N57 en beschikt over een ruime, gratis parkeermogelijkheid.
Neem gerust een kijkje bij ons binnen
Komt u ook eten, drinken en genieten aan het Haringvliet?

Home Over ons Menu Evenementen

Meer in Zuid Holland
Vandaag geopend 10:00 - 22:00
Zoet of Zout
Haringvlietplein 3
3251 LD Stellendam
Zuid Holland
0187 499 913
sales@zoetofzout.nl
Openingstijden
Maandag 10:00 - 22:00
Dinsdag 10:00 - 22:00
Woensdag 10:00 - 22:00
Donderdag 10:00 - 22:00
Vrijdag 10:00 - 22:00
Zaterdag 10:00 - 22:00
Zondag 10:00 - 22:00
Reviews op Google
 • Leo Ritmeester
  Leo Ritmeester
  5/5

  Zoet of Zout onderscheid zich meer en meer van de overige, soms ook uitstekende restaurants in de omgeving. Met name de kwaliteit en opmaak van de gerechten deden mij maar ook mijn tafelgenoten verbazen! Een heerlijk visplateau met ondermeer gerookte zalm van een superkwaliteit, mosselen in filodeeg ,tonijn en tijgergarnalen als voorgerecht zorgde al voor een feestje! Maar toen eenmaal de visspies overgoten met een heerlijke saus werd uitgeserveerd, was zelfs ik sprakeloos. Heerlijk om op deze manier, in goed gezelschap en een Belgisch biertje te weten Brugse Zot, te mogen genieten van alle lekkernijen! En niet onbelangrijk, de verrassende keuze uit het grote assortiment van kleine nagerechtjes, wat heerlijk! Lieve mensen van bediening en keuken, ga zo door! Leo Ritmeester Rockanje

 • Simon van Groningen
  Simon van Groningen
  4/5

  Bij Zoet of Zout zit je goed. Een mosselpannetje met groenten in de juist mix. Ook de ossenhaasspies is perfect met paarse bloemkool geserveerd. Patat van aardappelen met schil. Goed qua dikte en stevigheid. Prijs/kwaliteitverhouding prima. Waarom geen vijf sterren? De bediening is aardig, ze wisten van onze allergenen die we bij de online reservering genoemd hadden. We vinden het alleen jammer dat we zes verschillende personeelsleden aan tafel gehad hebben. Een neemt de bestelling op, een volgende komt de drank brengen, een ander de gerechten enz. Wie is nu verantwoordelijk voor de gasten aan een bepaalde tafel? Oh ja, de stoelen zijn fantastisch. Dikke zittingen. Geen probleem om het daarin een avondje vol te houden. We noteren dit restaurant bij onze favorieten.

 • Anita W.
  Anita W.
  5/5

  Buiten de lekkere koffie, smakelijk gebak en mooi terras, ook supervriendelijke bediening. Zelfs onder hoogspanning met een vol terras /vol geboekt restaurant én een wolkbreuk, blijven ze klantvriendelijk. En denken ze met je mee hoe je je 91-jarige tante toch fatsoenlijk de auto in kunt krijgen. Top!

* Onze reviews worden periodiek bij Google opgevraagd en worden door Google als meest relevant bezien.